2777
2789

اول باید کجا برم چیکار کنم که به ضررم نباشه ،زندگی باهاش واقعا سخت شده ،هیچ اطلاعی از حقوقم ندارم و تا حالا دادگاه اینام نرفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از جایی که منو نخوان متنفرم،همیشه سرکوفت میزنه و لا حرفاش جوری آزارم میده که تحمل موندن کنارش سخت شد ...

همین؟دلیلت برای طلاق کافی نیست البته اینو من نمیگم شاید شرایطت خیلی بده که می خواهی جداشی ..ولی با یه وکیل خوب مشورت کن

از جایی که منو نخوان متنفرم،همیشه سرکوفت میزنه و لا حرفاش جوری آزارم میده که تحمل موندن کنارش سخت شد ...

ببین دادگاه ایران واسه این چیزا راحت طلاق نمیده

کفش آهنی بپوش

راحتم مهریه نمیتونی بگیری چون میتونه اذیتت کنه

مثلا معتاد باشه

زن باز باشه

دست بزن داشته باشه

بیکار باشه

واسه اینا میتونی راحت‌تر طلاق بگیری

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻