2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منطقه ۵

تو کاشانی هست

پسر من دوسال و ۴ ماهشه. موقع ثبت نام یه برنامه ی روزانه دادن به من گفتن این برنامه روزانه شون هست. بعد که ثبت نام کردم و هزینه رو دادم متوجه شدم که هیچکدوم از اون کارها رو انجام نمیدن. اصلا برای این رده ی سنی هیچ برنامه ای ندارن. فقط نگهشون میدارن. 

فکر نکنید منظورم از برنامه چیز خاصی هست. منظورم همون سرگرمی های عادی نقاشی و خمیربازی و ورزش و ... هست.

حتی یه بازی گروهی هم باشون نمیکنن که مشغول بشن. 

یعنی این طفل معصوم ها به حال خودشون رها هستن تو کلاس. مگر اینکه خود بچه ها با هم بازی کنن. که خوب تو این سن ارتباط برقرار کردنشون هنوز یکمی محدوده

کجاست؟

منطقه ۵. کاشانی

دلیلش رو هم گفتم رها جان. 

که البته علاوه بر اینها برخورد مدیر داخلیش هم افتضاحه. افتضاح. خود مدیر و مالک (خانم الهام محبی) تو مهد حضور نداره و من ندیدمشون. ولی مدیر داخلی شون خانم طالبی اصلا به نظر من درحدی نیست که حتی پاش رو تو مهدکودک بذاره چه برسه که اونجا رو مدیریت کنه.