2777
2789
عنوان

رفتار دوس پسر بی فکر

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ٤سالو نيم دوست بودم و الان ي سالو نيمه نامزد كردم ولي اگه فقط ي بار از اين لوس بازيا و مسخره بازيا سر همچين چيز مسخره اي ازش ببينم حتي الانشم بهم ميزنم ي عمر خودمو درگير چي كنم

شاید دنبال بهانه است که یه بحثی راه بندازه یه چند ساعتی  جواب شمارو نده  رفتارش اصلا ...

دقیقا خودمم حس میکنم بعضی وقتا دنبال بهانس اخرشم من قهر میکنم باز خودش میاد منت کشی ولی خیلی اذیتم میکنه

سخته اینکار واسم خیلی بهش وابسته شدم متاسفانه

افسردگی و ناراحتی بعداز کات کردن یه چیزطبیعیه

آدم به گوشی توی دستش هم وابسته میشه!

مهم اینه که رابطه با آدم اشتباه که آرامشت رو میگیره رو زودتر تموم کنی

امروز تموم کنی بهترازفرداست

بیکاری مگه خودت کم اعصاب خوردی داری حالا هرروز با یه پسر لوس جنگ اعصاب داشته باشی؟!

بخدا دلم میسوزه چون خودم خیلی زمان زیادی واسه رابطه های اشتباه و دوستیای فرسایشی گذاشتم

خیلیا بودن فکرمیکردم بدون اونا میمیرم ولی الان میبینم تازه دارم زندگی میکنم!

هیچکس بعد رفتن کسی نمرده

هیچکس از تنهایی نمرده

اما خیلیا توی رابطه های اشتباه موندن و اعصاب و روانشون مرده!

بیا باور کنیم عشق های گران در رمان های ارزان کنار خیابان ها فروخته شدند و تمام شد!➡
افسردگی و ناراحتی بعداز کات کردن یه چیزطبیعیه آدم به گوشی توی دستش هم وابسته میشه! مهم اینه که راب ...

اومده خاستگاریمم خودمم تو همین فکر بودم ک تمومش کنم ولی هر جور فک میکردم میدیدم خیلی سختمه 

من ٤سالو نيم دوست بودم و الان ي سالو نيمه نامزد كردم ولي اگه فقط ي بار از اين لوس بازيا و مسخره بازي ...

واقعا رفتار رو مخیه دلم میخاد خودمم ی بار همیجور سرش بیارم ولی نمیتونم 😢

واقعا رفتار رو مخیه دلم میخاد خودمم ی بار همیجور سرش بیارم ولی نمیتونم 😢

بنظرم يكم منطقي باش ي بار جدي باهاش برخورد كن اگه ديدي ن جواب نميدا وقتتو حروم نكن حيف روزات نيس ك اينجوري بگذره

اومده خاستگاریمم خودمم تو همین فکر بودم ک تمومش کنم ولی هر جور فک میکردم میدیدم خیلی سختمه 

دیگه بدتر😐

ببین گل دختر من نمیگم یه آدم باید کامل همه ویژگیای خوب رو داشته باشه و هیچ بدی ای نداشته باشه

چون ما هیچکدوممون کامل نیستیم

ولی مثلا این ویژگیش

توالان اعصابتو خورد کرده و این رفتارش خسته ات کرده

فکرکن یه عمر بخوای همین حسو داشته باشی!

قطعا بعدا توی کارای دیگه هم لوس بازی درمیاره

تو خودت باید بسنجی وضعیت رو

من یه دوس پسر داشتم سه سال دنبالم بود و خیلی دوستم داشت،شغل خوب داشت خیلی بااراده و پرتلاش بود آینده نگر بود واقعا همه چیزش همونی بود که من میخواستم،اما وقتی عصبانی میشد فحش میداد!تنها بدیش همین بود

بعدشم پشیمون میشد و سعی میکرد جبران کنه ولی باز دوباره همینجوری میشد موقع عصبانیت

من دیدم واقعا نمیتونم این ویژگیشو نادیده بگیرم

چون خط قرمز من همین بود نمیتونستم تحمل کنم

رفت پی کارش!

سختی کشیدم بعد رفتنش خیلی

خودت میدونی دوست داشتن و وابسته شدن چه جوریه

ولی خب ۶ماه بعد زندگیم عادی شد

الانم پشیمون نیستم.

بشین فکرکن یه عمر میتونی این رفتارو تحمل کنی که از زندگیت لذت ببری وباهاش آرامش داشته باشی و پیشرفت کنین باهم یا نه

اگه بله که اوکی

اگه نه امشب کات کنی بهتر ازفرداست

یه دوره ناراحتی و افسردگی داری و بعد زندگی جدید

بیا باور کنیم عشق های گران در رمان های ارزان کنار خیابان ها فروخته شدند و تمام شد!➡