2777
2789
عنوان

تحمل ندارم دیگه

117 بازدید | 10 پست

مامانایی که شهریور ۹۸ و نزدیکاش،زایمان دارید بیاین دور هم

من ۱۵ شهریور تاریخ زایمان دارم ،خیلی کم تحمل شدم و دوست دارم زودتر زمان بگذره و نی نی بدنیا بیاد

گاهی با خودم میگم کاش ۷ ماهه زایمان کنم،دلم داره آب میشه

چند روزی هست میرم برای خرید سیسمونی وقتی لباسای نی نی رو میبینم بیشتر هول میشم،شبا همش خوابشو میبینم

چیچیو هفت ماهه زایمان کنم 😒 فک کردی ب این راحتیه.. صبر کن بابا. تو دیگه داری مادر میشی استانه تحملتو تو همه چی ببر بالا

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاالله به سلامتی دنیا بیاد 

ولی صبر کردن را تمرین کن چون نوزاد مراقبت زیادی نیاز داره و با بی صبری خودتو بیشتر اذیت می کنی

اکیدا پیشنهاد می کنم کتاب های تربیت فرزند را مطالعه کنی چون بعداز تولد فرزند فرصت مطالعه نداری و بسیار لازمت می شه

Nobody loves you!😶😶😶😶my name is nobody😍😍😍😍😍
منم ۱۵ شهریورم هنوز هیچی نخریدم😥

الهییی،باهمیم پس

کم کم برو وسایلتو بگیر،بعدش سنگین میشی و هوا گرمتر میشه بیرون رفتن خیلی برات سخت میشه،اگه جنسیتش رو میدونی برو بخر وسایلو عزیزم

چیچیو هفت ماهه زایمان کنم 😒 فک کردی ب این راحتیه.. صبر کن بابا. تو دیگه داری مادر میشی استانه تحملت ...

راست میگی میدونم سخته و بچه هنوز کامله کامل نیست،برعکس از وقتی حامله شدم تحملم خیلی کم شده،نمیدونم باسد چیکار کنم

ان شاالله به سلامتی دنیا بیاد  ولی صبر کردن را تمرین کن چون نوزاد مراقبت زیادی نیاز داره و با ...

سلامت باشی عزیزم ممنون🙏 اتفاقا چندتا کتاب اخیرا از نمایشگاه کتاب تهیه کردم و درحال خوندن یکیشون هستم،همونقدر که صبر کردنش شیرینه همونقدرم سخته