2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دخترمنم 2سال و سه ماهشه فقط کلمه میگه اونم هروقت عشقش بکشه .....مثلا وقتی دوست داره میگه آب ...ولی وقتی حوصله نداره نمیگه آب ولی عوضش هزارتا ادا درمیاره مثلا لیوان و میزاره تو دستم و بعد خودش و میکوبه زمین یا میره سمت یخچال لگد میزنه ولی یه کلام نمیگه اب 

باهاش زیاد صحبت کن..فلش کارت بگیر باهاش بازی کنید... نشد گفتار درمانی ببر

خواهر من سه سالش بود حرف نمیزد..گفتار درمانی رفت دوماهه انقدر حرف زد نمیتونستیم ساکتش کنیم

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
تخم كفتر دادم ولي اثر نداشت بعضي ها هم ميگن خرافاته

من از پدرمادرخودم وهمسرم پرسیدم که وقتی ما بچه بودیم کی حرف زدیم همسرم یک سالگی ولی من سه سال و نیم بودم حرف زدم فهمیدم که ارثیه و به خودم رفته خیالم راحت شد

بهتره کاری کنی با هم سناش بازی کنه و حرف بزنه.دختر بزرگ من خجالت می‌کشید و حرف نمی‌زد دوسال ونیم که شد گذاشتم مهد.دو هفته بعد کامل حرف میزد و شعر میخوند

برای آرامش دلم یه صلوات بفرستید.

مادر عزیز

تخم کفتر و بلدرچین و... هیچ اثری رو صحیت کردن کودک نداره.

باید اون قسمتی که مسئول صحبت کردن هست تحریک بشه و بتونه حرف بزنه. از دوران تولد تا حدود ۳ سالگی با حرف زدنهای زیاد با نوزاد و ادای آواها این قسمت رو تحریک. 

من دانش علمی زیادی دراینباره ندارم. اما به عنوان یه مادر که تجربه داشتم میتونم بهت بگم:

پسر من تا ۲۷ ماهگی فقط بابا و مامان  و دَدَ و یه سری کلمات محدود مثل به به و ....میگفت . خیلی نگرانش بودم.‌خیلی. اما تلاشمو فروگذار نکردم. خیلی خیلی باهاش حرف زدم. کتاب خوندم و... به طور معجزه اسایی از ۲۷ ماهگی شروع کرد به حرف زدن و جمله گفتن. اولین کلمه هم گفت پمپ بنزین بود!!!! 

سلام حتما تخم بلدرچین مرتب بهش بدید آب پز یا نیمرو آب پز باشه بهتره نخورد نیمرو هر روز بهش بدین بخوره عالبه

خدا همیشه با ماست... برا تعجیل در ظهور یه صلوات میفرستی؛ممنون. خداوندا مهربان پروردگارم سپاس گذارم