2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید

223 بازدید | 13 پست

دخترم ده روزشه ولی هنوز اسم نداره

تعداد رای : 9
نظرسنجی
دنیز
2
22%
ثنا
3
33%
نورا
4
44%
در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم اسم انتخاب کردن خیلی سخته اگه بچه اولته  اینو بدون یه اسمی انتخاب کن که بعدا راحت صداش کنی تو مدرسه قشنگ صداش کنن  من دخترم کلاس سوم هست  چندتا از دوستادوستاشون  ثنا هست فکر کنم ثنا خیلی مد شده

اسم دخترای علی دایی رو انتخاب کردین که😉😉. نورا جدید تره به نظرم دوست من ۲۶ سالش هست اسمش دنیز هست

واقعااا؟! خودم دنیز دوس دارم شوهرم قبول نمیکنه میگه ما ترکیم...بین ثنا و نورا نمیدونم کدوم بهتره

سلام عزیزم اسم انتخاب کردن خیلی سخته اگه بچه اولته  اینو بدون یه اسمی انتخاب کن که بعدا راحت صد ...

یعنی بنظرت ثنا بهتره؟

واقعااا؟! خودم دنیز دوس دارم شوهرم قبول نمیکنه میگه ما ترکیم...بین ثنا و نورا نمیدونم کدوم بهتره

خب دنیز یه ایم ترک هست دیگه شما هم که ترکی بزار ولی اگه من بودم نورا رو انتخاب میکردم

چند ماهته عزیزم؟ سعی روغن زیتون بخوری تا دخترت سفید رو بشه

من ده روزه زایمان کردم گلم...با اولین چیزی که تهوع گرفتم بوی روغن زیتون بود

چرا اینقدر دیر؟؟ من همین که فهمیدم باردارم اسم انتخاب کردم..میگن بهتره تو شکمتم اسمشو صدا کنی

چون هر اسمی میذارم یکی میزنه تو ذوقم میگه خوب نیس