2777
2789
عنوان

دكتر وجيهه مرصوصي

821 بازدید | 6 پست

سلام خانوماي تهراني من فردا نوبت دارم ولي ادرسشو يادم رفت بپرسم از يه شهر ديگم دارم ميام تو نتم همش ادرس قبليش نوشته زنگم ميزنم جواب نميدن خواهش ميكنم اگه ميتونين يا بلدين راهنماييم كنين

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان سلام

خواستم تجربه خودمو از دکتر مرصوصی بذارم. 

امروز پس از کلی خستگی از سرکار رفتم مطب ایشون تو خیابون صابونچی. ساعت ۶ رسیدم و بعد از یک ساعت انتظار وارد اتاق شدم. یه دختر خانم ۲۷ یا ۲۸ ساله که دکتر همش به اسم ایران جان صداش میکرد اونجا نشسته و شما رو صدا میکنه ازتون آزمایش و سونو میخواد اگر داشته باشید و کاملا با بی دقتی یه نگاه بسسسیار سطحی به آزمایشتون میندازه اگر مشکلتون خیلی تابلو باشه مثلا دیابت داشته باشی یا تیروییدت مشکل داشته باشه مینویسه. (اصلا به این فکر نکنید که تمام آیتم های آزمایشتونو دقیق نگاه کنه. و برای من که خیلی از آیتم های آزمایشم مشکل داشت هیچی نفهمید و جالبه چیزی هم نگفت). بعد اگر نیاز ب معاینه داشته باشید میگه برو تو اتاق آماده شو. نکته بسیار جالب اینه که اگر خودتون نگید دکتر خودش معاینه کنه این خانم بی تجربه میاد الکی نگاهتون میکنه و تمام. در مورد من که خواستم منو خانم دکتر معاینه کنن. خانم دکتر فقط یک تست پاپ اسمیر به درخواست خودم گرفت و اصلا معاینه نکرد که مشکلی دارم یا نه با توجه به اینکه من خودم میدونستم مشکل دارم. تنها بخاطر تبلی تخمدان بهم قرص هورمون داد همین. دکتر فقط رژه میره تو سالن یه لبخند ملیح مسخره رو لبشه. اصلا جایی نیست بری شرح حال بگی . بگی دردت چیه. برای این خانم دکتر متاسفم. فقط قدم میزنه و پول میگیره. حالا اگر واقعا دل میسوزوند دلم نمیسوخت. نهایتا من آخر نفهمیدم با این همه مشکل در آزمایشم دردم چیه؟؟؟!!!!