2777
2789

سلام. از رشد موهام خیلی راضی نیستم هرکس راهکاری داره بگه. اصلا ریزش مو ندارم. مشکل تیروئید و کمبود آهن هم ندارم

مامان هلن و هادی و حامی 

منم میخوام کاش این تاپیک پر بازدید بشه بچه ها لطفا همه ی تجربه هاتونو بگید من بعد رمضون عقد میکنم موهام تا یکم زیر شونه هامه😢پلیز راهکار

عجب حلوای قندی تو😍😍😍😍😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محلول شیوانامیگن خیلی خوبه

یک لیوان روغن زیتون ویک لیوان روغن نارگیل ودوتاقاشق حنا روباهم مخلوط میکنی میزاری کنار شب درمیون یکم ازش ریشه موهات روچرب میکنی میگن که خیلی خوبه وموهاپرمیشه وزودهم بلندمیشه

خدابهترین هارابعدازتلخ ترین تجربه هابه تومیدهدتاقدرچیزهایی که بدست اوردی رابدانی اگه دوست داشتین واسه حل مشکلاتم  یه صلوات بفرستین مرسی عشقااا😙😙❤❤
موهای من سفید شد از این محلول در ضمن لیوان نیست استکانه

چه خشن 😞من شنیده بودم که خیلی خوبه گفتم شایدبه دردکسی بخوره😑

خدابهترین هارابعدازتلخ ترین تجربه هابه تومیدهدتاقدرچیزهایی که بدست اوردی رابدانی اگه دوست داشتین واسه حل مشکلاتم  یه صلوات بفرستین مرسی عشقااا😙😙❤❤

بنده خدا ناراحت شده از دست شیوانا. منم از چند نفر شنیدم مو رو سفید می کنه

مامان هلن و هادی و حامی 

من دو هفته استفاده کردم الان شش ماهه موهام پر شده از مویی ریز سفید البتع خودم مو سفید داشتم از قبل ولی الان خیلی زیاد شده 

بنده خدا ناراحت شده از دست شیوانا. منم از چند نفر شنیدم مو رو سفید می کنه

من که نمیدونستم خب شنیدم خوبه پیشنهاددادم همین😑