ادمبرفی مدیر استارتر عضویت: 1397/08/15 تعداد پست: 8795 عنوان پریود بعد از زایمان 60 بازدید | 5 پست من تقریبا یازده ماهه زایمان کردم آمپول جلوگیری سه ماهه هم میزنم ولی فقط یه بار پریود شدم اونم توماه نهم بعد از زایمانم دوماهه پریود نمیشم بنظرتون طبیعیه؟امکانش هست ک با آمپول هم باردار باشم؟ یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆 1398/02/14 | 18:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arthur عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 12712 چه جالب منم پسرم ۹ماهه شدالان سه روزه پریود شدم ولی جلوگیریم طبیعی هست امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
تبسمs عضویت: 1397/08/16 تعداد پست: 9890 چه جالب منم پسرم ۹ماهه شدالان سه روزه پریود شدم ولی جلوگیریم طبیعی هست عزیزم شما ب پسرتون بجز سوپ و حریره.کته چی میدین؟ خدایا خودت کمک کن
ادمبرفی مدیر استارتر عضویت: 1397/08/15 تعداد پست: 8795 چه جالب منم پسرم ۹ماهه شدالان سه روزه پریود شدم ولی جلوگیریم طبیعی هست بعد اونوقت نمیترسی دوباره حامله شی یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆
ادمبرفی مدیر استارتر عضویت: 1397/08/15 تعداد پست: 8795 عزیزم شما ب پسرتون بجز سوپ و حریره.کته چی میدین؟ دیگه بچه نه ماهه میتونه همه چی بخوره دیگه دخترم هنوز یازده ماهش نشده هر چی خودمون بخوریم ب اونم میدم میخوره ماشالله شکموئه یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆
تبسمs عضویت: 1397/08/16 تعداد پست: 9890 دیگه بچه نه ماهه میتونه همه چی بخوره دیگه دخترم هنوز یازده ماهش نشده هر چی خودمون بخوریم ب اونم میدم ... عزیزم منم خیلی وقته غذای خودمونا میدم ولی چن روزه هیچی جزشیر نمیخوره داره دندون درمیاره میدونید چقدرطول میکشه خوب بشه؟ خدایا خودت کمک کن