بعد خداچشمتون روزبدنبینه پدرومادرش بابرادراش ریختن روسرمون که آره این دختر خیابونیه وازاین حرفا.
گذشت سه چهارماه دیگه ازاین موضوع گذشت.
پدرش اومد مهریه خواهرم که۱۳۷۴تاسکه بود گفت باید ببخشی .خواهرمنم بخشید .
بابای من وضع مالیش خوبه مغازه داره .اما یه مدتی بود که می گفت خیلی بدهکارم دارم ورشکست میشم.
دردسرتون ندم. فهمیدیم تویکسالونیم که این آقا باخواهرمن آشنا شده بود .حدود یک میلیاردوپونصد میلیون کم کم از حساب بابای من برداشت میکردن دوتایی بارمز دوم.
آخه بابای من سوادنداره تمام اس مسای بانکم روگوشیه خواهرم بود
تازه متوجه شدیم بابام همون موقع که پدرو مادرش اومده بودن بابام یه آپارتمان به اسم خواهرم کرده بود
ازقضیه مهریه ام فقط بابام خبرداشت بعد هشت ماه ما حتی مامانم فهمید.
فک کنین وقتی به بابام گفتیم که بابا دخترت ازحسابت ما گفتیم ۴۰۰میلیون برداشت کرده دورازجون می خواست سکته کنه خیلی روز بدی بود بابا م توسر خودش میزد.
فک کنین دیگه خواهرم گفت بدرک من .میرم پولای بابارو میگیرم.یعنی خواهراحمق من این پسره یه ایکبیری رو باپول نگه داشته بود .مهریشم که بخشیده بود.
رفتیم بادوتا دامادمون توخونشون باهاشون دعوا کردیم یعنی خواهرمو شوهرش .اول که هاشا کرد ولی بعد تقریبا ۴۰۰میلیون ازاون پولارو برگردوند.
بابت مهریه هم دوتا چک ۴۰۰میلیونی یه چک یک میلیاردی دروجه بابام ازش گرفتیم
رفتیم تودهاتشون به پدرشم گفتیم. دارم یه چی می گم شما یه چی میشنوین خیلی حس وحال بدی بود.
بعد دوماه پدرش اومد پیش بابام نمی دونم چی گفت چکارو پس گرفت و وعده عروسی داد . بابای من خیلی ساده وبی زبونه .بابام چکارو داد.
تواین مدتم ما با خواهرم وشوهرش قهر بودیم واصلن با هم رفت وآمد نمیکردیم.
ولی مادرم وبابام باهاشون خوب شدن.
بعدازیه مدت اومدن گفتن می خوایم عروسی بگیریم .
بعدازاین همه ماجراوخیلی مسائله دیگه که من ازشون گذشتم واینجاننوشتم به نظرشما ما یعنی بقیه خواهرا باید باین خواهرو دامادو پدرومادرمون چکارکنیم.
فک کنین مادرم به زور می خواد مارو آشتی بده آخه چجوری اون با پولای بابای من پدرومادرشو فرستاد حج برابرادراش سه تاماشین خریده .ماشین آخرین سیستم زیرپاخودشه چندتاخونه خریده . بعد به بابام اینا میگن اینا اجاره ای هستن بابام اینا باور می کنن.
به نظرتون این همه فرق بین چند تا خواهر روایه .بابا خواهرمو بخشیده مادرمم میگه مال پدرشو برداشته مال کسه دیگه ای روکه برنداشته .هیشکی نیس بگه خوب پس ما چی ؟؟؟؟
تورو خدا بگین چکار کنیم خسته شدم دیگه......