بچه یه سوال داشتم...توبیمارستانای دولتی چرا سزارین نمیکنن و فقط باید طبیعی زایمان کنی؟؟؟؟ما بیمه نداریم حالا موندم چه بیمه ای بکنم خوب هس و چقد از هزینه هارو میده؟؟؟
ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
دکتر منم گفت طوری شده حتی اگه تشخیص بدم لگنت تنگه و امکان زایمان طبیعی وجود نداره. بازم باید یه خورده درد بکشی و تحمل کنی بعد تو بیمارستان ببرنت سزارین. همون اول نمیبرن.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ابجی من ازاد ۴ میلیون شد اخه تو خصوصی....من میخواستم بیمه بشم...
حرف کی هست؟ ارزونترین بیمارستانای خصوصی 5 و نیم میگیرن. تازه اونم با کلی دردسر و پارتی، یه پولی هم جدا باید بدی به دکترت تا برات پرونده سازی کنه و اجازه سزارین رو بگیره
چطوری دوستم😘 مطمئنی؟ شاید یه بیمه تکمیلی سقفش بیشتر باشه. بعضیا فکر کنم تا ۹۰ درصد هزینه رو پوشش م ...
مرسی عزیزم. شما خوبی؟ سقف بیمه تکمیلی تا جایی که من تحقیق کردم 3 میلیونه که تازه کلی هم بابت فرانشیز و ... ازش کم میکنن. من خوم خیلی دنبالش بودم که سقفش رو بگیرم ولی بیشتر از این پیدا نکردم
من خودم با زایمان طبیعی موافق ترم اماذبه شرط این که اصولی باشه و توی معاینه و سونو تشخیص بدن که مادر میتونه زایمان کنه. نه اینکه به زور و بدبختی و برش و ...
بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه(کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید
بچه ها من اینقدر استرس زایمان طبیعی رو داشتم چندتا دکتر عوض کردم گفتن ممنوع کلا. امروز رفتم دکتر سونوگرافی کرد گفت بچت به پای یعنی اینقدر تعجب کردم چونکه 33هفتگی رفتم سونوگرافی همه چیز خوب بود و گفت باید طبیعی فقط زایمان کنی. الان 37هفتم همین هفته سزارین میشم البته شاید خیلی بدتر از طبیعی باشه ولی من درد رو بجونم خریدم راضیم درد بکشم تا اینکه دست کاری بشم. انشالا زایمان کردم میام خاطره زایمانم میزارم