2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 55 پست
فقط میتونم بگم خاک توسر کسی که این قانون مزخرف رو تصویب کرده،دوستان ی سوال خانمانه،من تازه شش ماهه ع ...

منم مثل توام زود حامله شدم منم از این میترسم ک واژن خرابشه ...البته همسرمنم مثل همسر شماس ولی من نیاز شو برطرف میکنم ...

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌

خانما من سرکلاژم میشه سزارین کنم؟؟؟؟؟؟؟ 

من فوبیا دارم فوق العاده ترسوام نمیتونم طبیعی😣😣😣😣😣

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من كه طبيغي نبودم ولي نميدونم بين ويار لحظه به لحظه حتي تا روز زايمان و زايمان طبيعي كدومش دردناكتر ...

منم سزارین کردم یک بار. البته من خیلی درد نداشتم اما در کل فارغ شدن پروسه سختیه. اما ویاااار..امان از ویااااار...واقعا کشنده است...ما بد ویارا واقعا عذاب می کشیم....دم و دقیقه بالا آوردن، عین یه مریض لا علاج افتادن این طرف و اون طرف... عین نه ماه عذاب و عذاب و عذاب...

تیکر یک سالگی پسر دومم...
منم مثل توام زود حامله شدم منم از این میترسم ک واژن خرابشه ...البته همسرمنم مثل همسر شماس ولی من نیا ...

منم برطرف میکنم نیازشو ولی خوب رابطه کامل نداریم ...

دختر قشنگم بهونه زندگی منو بابایی خوش اومدی ب زندگیمون،خدایا مواظب عشقم و دخترم باش
مامان ارديبهشتي جان يعني گاهي خون بالا ميارم ببخشيد البته😥

به خدا منم خون بالا میارم...انقدر که معده خالی رو عوق میزنیم. من سه ماه اول این بارداریم فقط خیارشور و نوشابه تو معده ام میموند. الان هم رفلاکس شدید دارم. انقدر اسید بالا میارم مری ام و حتی توی گوشام سوخته. اصلا به نوع زایمان فکر نمیکنم. یعنی دکتر بگه طبیعی با کله میرم. فقط دلم میخواد فارغ بشم و بچه ام سالم باشه..

تیکر یک سالگی پسر دومم...
مامان سامي قندت چنده مگه منم بالاست ناشتام

من الان هفته ۳۶ هستم بارداری دوممه و برای بار دوم دیابت بارداری دارم از اول بارداری 

انسولین هم از اول میزدم

سر. اولی قند ناشتا ۱۳۰-۱۴۰ بود

سر دومی ۲۱۰ رفتم بیمارستان سر. دومی الان کنترله قندم اخرین بار. ۷۶ بود ولی من انسولین میزنم 

یعنی اپیدورال هم درد داره؟؟؟ای خدااااا

خواهر من کلا مسکن خیلییییی دیر بهش اثر میکنه. تقریبا بعد زایمان اثر کرده بود!

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!