بچه یه سوال داشتم...توبیمارستانای دولتی چرا سزارین نمیکنن و فقط باید طبیعی زایمان کنی؟؟؟؟ما بیمه نداریم حالا موندم چه بیمه ای بکنم خوب هس و چقد از هزینه هارو میده؟؟؟
ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من كه طبيغي نبودم ولي نميدونم بين ويار لحظه به لحظه حتي تا روز زايمان و زايمان طبيعي كدومش دردناكتر ...
منم سزارین کردم یک بار. البته من خیلی درد نداشتم اما در کل فارغ شدن پروسه سختیه. اما ویاااار..امان از ویااااار...واقعا کشنده است...ما بد ویارا واقعا عذاب می کشیم....دم و دقیقه بالا آوردن، عین یه مریض لا علاج افتادن این طرف و اون طرف... عین نه ماه عذاب و عذاب و عذاب...
مامان ارديبهشتي جان يعني گاهي خون بالا ميارم ببخشيد البته😥
به خدا منم خون بالا میارم...انقدر که معده خالی رو عوق میزنیم. من سه ماه اول این بارداریم فقط خیارشور و نوشابه تو معده ام میموند. الان هم رفلاکس شدید دارم. انقدر اسید بالا میارم مری ام و حتی توی گوشام سوخته. اصلا به نوع زایمان فکر نمیکنم. یعنی دکتر بگه طبیعی با کله میرم. فقط دلم میخواد فارغ بشم و بچه ام سالم باشه..