2777
2789
عنوان

پیشنهاد غذا با مرغ

193 بازدید | 18 پست

دوستای گلم سلام 

همسر من رژیم غذایی رو باید رعایت کنند ک ناهار باید گوشت قرمز میل کنن و شام هم مرغ 

حالا من احساس میکنم ک متنفر شده از مرغ ابپز و سرخ شده و جوجه 

شما غذای دیگه ای با مرغ سراغ دارید ک لذیذ باشه؟ 

📿 شکر نعمت ، نعمتت افزون کند 📿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساندویچ مرغ

مرغ سوخاری

مرغ و طعم دار کن تو فر یا تابه رژیمی بچین

تکه های مرغ روی حلقه های گوجه و هویج و فلفل دلمه بچین روشم باز از این سبزیجات بچین با نمک و فلفل و ادویه درشو بذار با شعله خیلی کم بدون روغن بپز

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

شوهر منم رژیمه

من بعضی وقتا مرغو‌ اب پز میکنم بعد ریش ریش میکنم با پیاز تفت میدم ادویه میزنم با رب‌و‌‌یکم زعفرون می ریزم لای برنج هم تنوعه هم‌ خوشمزه

گاهی هم مرغ رو با یه بند انگشت اب و‌یکم نمک‌فلفل میزارم اب پز شه باشعله کم

بعدم با‌ روغنی‌ک‌خودش پس میده میپرزه‌اخر سرم روش سس پیاز ودون انار میریزیم

گاهی هم گریل میکنم

اینطوری براش تنوع میشه بهش میچسبه

🌺امضامو بخونین لطفا🌺قشنگا یه پیج ایسنتا اشپزی زدم در حد غذا های روزمره،من عاشق اشپزی ام و به خودم جسارت دادم قدم بزارم تو راهی ک عاشقشم،،ممنون میشم همراهیم کنین  kosar_sweet_home