maxx مدیر استارتر عضویت: 1397/05/30 تعداد پست: 824 عنوان بنظرتون واسه پسرم مربی خصوصی بگیرم یانه؟؟ 176 بازدید | 14 پست پسرم ۴سالشه خیلی باهوشه ودرعین حال کنجکاوه همه رنگاروبلده وچندتاشعرحفظه بازیای فکری رودوست داره پارسال وقتی ۳سالش بود گذاشتمش مهداما بعدازچهارروز مربیش بهم زنگ زدگفت پسرت خیلی شیطونه وپرانرژی به همه چی دست میزنه خوراکیای بچه های دیگه روبی اجازه ورمیداره وکلا شلوغه بهتره براش مربی خصوصی بگیری تا همه چی رویادبگیره اجازه گرفتن وحس مالکیت واینارو وگرنه توپیش دبستانی به مشکل میخوره منم دیگه نذاشتم پسرم بره مهدتاالان که ۴سالشه وازسال دیگه یعنی ۹۹بایدبره پیش دبستانی کلااون مربی ته دلمو خالی کردهمش نگرانم نکنه توپیش دبستانی هم پذیرشش نکنن بنظرتون بایدمربی خصوصی میگرفتم براش؟؟ 1398/02/14 | 15:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پارمیس25 عضویت: 1397/03/31 تعداد پست: 4216 فعلا یه مهد دیگه بذارش ببین اونجا چی میکنه جواب احمق ها رو نمیدم 😂
محبت۲۲ عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 5929 اگرازنظرمالی تواناییشوداری چراکه نه براش مربی خصوصی بگیر چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم
کیمیا___97 عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 21607 نههمون.مهدباید بهش یادبدید زورگویی.نکنه و رفتار جمعی رو بهش یاد بدید
وندا91 عضویت: 1390/10/28 تعداد پست: 10208 نه این کارها تو سن بچه ها طبیعیه باید کم کم بهشون یاد بدن حالا بعضی بچه ها شیطون تر هستی بعضی آروم تر مربی بلد نبوده چطور با بچه رفتار کنه از سر خودش باز کرده یا دنبال درآمد بیشتر با مربی خصوصی هستن بذار بره با بچه ها بیشتر معاشرت کنه یاد بگیره خودت هم بهش یاد بده وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
maxx مدیر استارتر عضویت: 1397/05/30 تعداد پست: 824 اگرازنظرمالی تواناییشوداری چراکه نه براش مربی خصوصی بگیر تواناییشو دارم ولی دلم اشوبه چرااخه بچه من نمیتونه قاطی بچه های دیگه بشه بالاخره سال بعدکه باید بره پیش دبستانی اونجاچی اونجاهم بچه منو میخان تفکیک کنن ازبقیه بچه ها خیلی نگرانم وهمش فکرم مشغوله
maxx مدیر استارتر عضویت: 1397/05/30 تعداد پست: 824 نه این کارها تو سن بچه ها طبیعیه باید کم کم بهشون یاد بدن حالا بعضی بچه ها شیطون تر هستی بعضی ... کجا بزارمش بنظرت همون مهدبزارم ومربی خصوصی بگیرم براش؟؟
وندا91 عضویت: 1390/10/28 تعداد پست: 10208 کجا بزارمش بنظرت همون مهدبزارم ومربی خصوصی بگیرم براش؟؟ من که نظرم رو گفتم مربی خصوصی فقط بی تجربگی اون مهد رو میرسونه و اینکه احتمالا دنبال پول بیشتر هستن من وقتی دخترم کوچیک بود مهد های سرشناس شمال تهران رو دیدم و تجربه دو تا مهد خوب دارم ولی ندیدم به کسی اینطوری بگن اینقدر راحت اجازه ندین به بچه تون برچسب بزنن وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
maxx مدیر استارتر عضویت: 1397/05/30 تعداد پست: 824 من که نظرم رو گفتم مربی خصوصی فقط بی تجربگی اون مهد رو میرسونه و اینکه احتمالا دنبال پول بیشت ... درسته عزیرم یه عده فقط دنبال پول هستن حالیشون نیست یه مادرچقدرنگرانه بچشه تحقیق میکنم میزارمش یه مهددیگه انشاالله که همه چی خوب پیش بره
الهااااااام عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 154 من که نظرم رو گفتم مربی خصوصی فقط بی تجربگی اون مهد رو میرسونه و اینکه احتمالا دنبال پول بیشت ... وندا جون میشه اون دوتا مهد خوب رو معرفی کنی؟
maaharta عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 8959 بذارش کلاس متفرقه مث خمیر بازی و خلاقیت و قصه گویی ... فرهنگسراها دارن
وندا91 عضویت: 1390/10/28 تعداد پست: 10208 وندا جون میشه اون دوتا مهد خوب رو معرفی کنی؟ دختر من الان کلاس اول هست تجربیاتم به زمان سه سالگیش برمیگرده چون بردمش مهد سفارت اما قبلش لاکی ، لنا و بادبادک دیده بودم آموزش خوبی داشتن چند ماه هم دخترم لنا میرفت تو قیطریه الان نمیدونم همون سیستم دارن یا نه ولی اونموقع خوب بودن وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
الهااااااام عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 154 دختر من الان کلاس اول هست تجربیاتم به زمان سه سالگیش برمیگرده چون بردمش مهد سفارت ... مرسی عزیزم
مادردانیال عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 88 سلام به همه مامان های گلمن دکتری مدیریت آموزشی و مربی آموزشی بچه ها با نیاز های آموزشی خاص( اوتیسم - بیش فعال و نقص توجه ) هستم . در صورت نیاز و کسب اطلاعات بیشتر می توانید با ایمیل Hediehmohabbat@gmail.com با من در ارتباط باشید.سپاس دکتر هدیه محبت - مشاور و مربی تخصصی در حوزه آموزش و یادگیری کودکان