2777
2789

پسرم ۴سالشه خیلی باهوشه ودرعین حال کنجکاوه همه رنگاروبلده وچندتاشعرحفظه بازیای فکری رودوست داره پارسال وقتی ۳سالش بود گذاشتمش مهداما بعدازچهارروز مربیش بهم زنگ زدگفت پسرت خیلی شیطونه وپرانرژی به همه چی دست میزنه خوراکیای بچه های دیگه روبی اجازه ورمیداره وکلا شلوغه بهتره براش مربی خصوصی بگیری تا همه چی رویادبگیره اجازه گرفتن وحس مالکیت واینارو وگرنه توپیش دبستانی به مشکل میخوره منم دیگه نذاشتم پسرم بره مهدتاالان که ۴سالشه وازسال دیگه یعنی ۹۹بایدبره پیش دبستانی کلااون مربی ته دلمو خالی کردهمش نگرانم نکنه توپیش دبستانی هم پذیرشش نکنن بنظرتون بایدمربی خصوصی میگرفتم براش؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگرازنظرمالی تواناییشوداری چراکه نه براش مربی خصوصی بگیر

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  

نه این کارها تو سن بچه ها طبیعیه باید کم کم بهشون یاد بدن 

حالا بعضی بچه ها شیطون تر هستی بعضی آروم تر 

مربی بلد نبوده چطور با بچه رفتار کنه از سر خودش باز کرده یا دنبال درآمد بیشتر با مربی خصوصی هستن 

بذار بره با بچه ها بیشتر معاشرت کنه یاد بگیره خودت هم بهش یاد بده 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
اگرازنظرمالی تواناییشوداری چراکه نه براش مربی خصوصی بگیر

تواناییشو دارم ولی دلم اشوبه چرااخه بچه من نمیتونه قاطی بچه های دیگه بشه بالاخره سال بعدکه باید بره پیش دبستانی اونجاچی اونجاهم بچه منو میخان تفکیک کنن ازبقیه بچه ها خیلی نگرانم وهمش فکرم مشغوله

نه این کارها تو سن بچه ها طبیعیه باید کم کم بهشون یاد بدن  حالا بعضی بچه ها شیطون تر هستی بعضی ...

کجا بزارمش بنظرت همون مهدبزارم ومربی خصوصی بگیرم براش؟؟

کجا بزارمش بنظرت همون مهدبزارم ومربی خصوصی بگیرم براش؟؟

من که نظرم رو گفتم 

مربی خصوصی فقط بی تجربگی اون مهد رو میرسونه و اینکه احتمالا دنبال پول بیشتر هستن 

من وقتی دخترم کوچیک بود مهد های سرشناس شمال تهران رو دیدم و تجربه دو تا مهد خوب دارم ولی ندیدم به کسی اینطوری بگن 

اینقدر راحت اجازه ندین به بچه تون برچسب بزنن

من که نظرم رو گفتم  مربی خصوصی فقط بی تجربگی اون مهد رو میرسونه و اینکه احتمالا دنبال پول بیشت ...

درسته عزیرم یه عده فقط دنبال پول هستن حالیشون نیست یه مادرچقدرنگرانه بچشه تحقیق میکنم میزارمش یه مهددیگه انشاالله که همه چی خوب پیش بره

وندا جون میشه اون دوتا مهد خوب رو معرفی کنی؟

دختر من الان کلاس اول هست 

تجربیاتم به زمان  سه سالگیش برمیگرده چون بردمش مهد سفارت 

اما قبلش لاکی ، لنا و بادبادک دیده بودم آموزش خوبی داشتن 

چند ماه هم دخترم لنا میرفت تو قیطریه 

الان نمیدونم همون سیستم دارن یا نه ولی اونموقع خوب بودن 

سلام به همه مامان های گل

من دکتری مدیریت آموزشی و مربی آموزشی بچه ها با نیاز های آموزشی خاص( اوتیسم - بیش فعال و نقص توجه ) هستم . 

در صورت نیاز و کسب اطلاعات بیشتر می توانید با  ایمیل Hediehmohabbat@gmail.com با من در ارتباط باشید.

سپاس

دکتر هدیه محبت  - مشاور و مربی تخصصی در حوزه آموزش و یادگیری کودکان