هناسه۷۷ مدیر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 1078 عنوان خانومایی که صورت شادابی دارید بیاید لطفا | مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 16 پست من خیلی بدنم بخاطر شیردهی لاغر شده صورتمم لاغر شده غذامو خوب میخورم ولی زیر چشام به شدت سیاه شده پوستم رنگ پریده شده همه میگن چرا صورتت مث روح شده داره اعتماد به نفسمو میگیره یکی بگه چیکار کنم گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚 1398/02/14 | 14:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هناسه۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 1078 [QUOTE=88820611]خوشبحتلت لاعر شدی من چاق شدم روعن خراطین بزن صورتت تمل میسه چروکت هم میره[/QUOTEاصلا چروک ندارم رنگم خیلی پریده بهم میگن مرده متحرک😔 گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚
مژگان۱۳۷۷ عضویت: 1397/12/16 تعداد پست: 1331 برا شما عالیه حتما مصرف کنید اجازه لاغر شدن بهتون نمیده و همه مکمل هایی که بدنتون لازم داره و از طری ... ممنون 😍😍