هناسه۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 1078 عنوان خانومایی که صورت شادابی دارید بیاید لطفا 316 بازدید | 16 پست من خیلی بدنم بخاطر شیردهی لاغر شده صورتمم لاغر شده غذامو خوب میخورم ولی زیر چشام به شدت سیاه شده پوستم رنگ پریده شده همه میگن چرا صورتت مث روح شده داره اعتماد به نفسمو میگیره یکی بگه چیکار کنم گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚 1398/02/14 | 14:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هناسه۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 1078 لطفا لطفا هرچیزی میدونید دریغ نکنید.ممکنه داخل بدن مشکلی داشته باشم؟ باید چه دکتری برم برام آزمایش چی بنویسه گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚
حلما۷۱ عضویت: 1397/12/16 تعداد پست: 66 عزیزم ویتامین های بدنت کم شده، مصرف ویتامین. گوشت و سبزیجاتت رو بیشتر کن
عزیزکرده عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 20709 خوشبحتلت لاعر شدی من چاق شدمروعن خراطین بزن صورتت تمل میسه چروکت هم میره بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
مادرانه30402 عضویت: 1386/02/26 تعداد پست: 6935 لطفا لطفا هرچیزی میدونید دریغ نکنید. ممکنه داخل بدن مشکلی داشته باشم؟ باید چه دکتری برم برام آزمایش ... نه بابا همش به خاطر شیر دهی بچه داره شیره بدنتو میمکه خوب میشی از شیر بگیریش
تیادا عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 6100 شیرخشک بزرگشالان بخور برای مادران شیرده مکمل هست و اجازه نمیده لاغر بشی مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
مو_خرمایی عضویت: 1398/01/28 تعداد پست: 15987 رنگ پریدگی صورتت احتمالا کم خون باشی دردناکترین مرگ پسرنوح داشته: تصورکن داری غرق میشی خر از کشتی بابات برات دست تکون میده!😐
هناسه۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 1078 دو روز در هفته ماسک خیار بذار میزارم با گلاب گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚
هناسه۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 1078 [QUOTE=88820611]خوشبحتلت لاعر شدی من چاق شدم روعن خراطین بزن صورتت تمل میسه چروکت هم میره[/QUOTEاصلا چروک ندارم رنگم خیلی پریده بهم میگن مرده متحرک😔 گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚
مژگان۱۳۷۷ عضویت: 1397/12/16 تعداد پست: 1331 شیرخشک بزرگشالان بخور برای مادران شیرده مکمل هست و اجازه نمیده لاغر بشی منم شیر میدم هم بدنم لاغر شده هم صورتمشیرخشک بزرگسالان تا حالا نشنیده بودم چطوریه؟اصلا نمیزاره لاغر بشی؟میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدی عزیزم
تیادا عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 6100 منم شیر میدم هم بدنم لاغر شده هم صورتم شیرخشک بزرگسالان تا حالا نشنیده بودم چطوریه؟ اصلا نمیزار ... برا شما عالیه حتما مصرف کنید اجازه لاغر شدن بهتون نمیده و همه مکمل هایی که بدنتون لازم داره و از طریق شیر دادن از دست دادید رو بهتون بر میگردونه مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋