2777
2789

من خیلی بدنم بخاطر شیردهی لاغر شده صورتمم لاغر شده 

غذامو خوب میخورم ولی زیر چشام به شدت سیاه شده پوستم رنگ پریده شده همه میگن چرا صورتت مث روح شده داره اعتماد به نفسمو میگیره یکی بگه چیکار کنم 

گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚

لطفا لطفا هرچیزی میدونید دریغ نکنید.

ممکنه داخل بدن مشکلی داشته باشم؟ باید چه دکتری برم برام آزمایش چی بنویسه

گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیرخشک بزرگشالان بخور برای مادران شیرده مکمل هست و اجازه نمیده لاغر بشی 

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋

رنگ پریدگی صورتت احتمالا کم خون باشی

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
دو روز در هفته ماسک خیار بذار

میزارم با گلاب

[QUOTE=88820611]خوشبحتلت لاعر شدی من چاق شدم روعن خراطین بزن صورتت تمل میسه چروکت هم میره[/QUOTE

اصلا چروک ندارم رنگم خیلی پریده بهم میگن مرده متحرک😔

شیرخشک بزرگشالان بخور برای مادران شیرده مکمل هست و اجازه نمیده لاغر بشی 

منم شیر میدم هم بدنم لاغر شده هم صورتم

شیرخشک بزرگسالان تا حالا نشنیده بودم چطوریه؟

اصلا نمیزاره لاغر بشی؟

میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدی عزیزم

منم شیر میدم هم بدنم لاغر شده هم صورتم شیرخشک بزرگسالان تا حالا نشنیده بودم چطوریه؟ اصلا نمیزار ...

برا شما عالیه حتما مصرف کنید اجازه لاغر شدن بهتون نمیده و همه مکمل هایی که بدنتون لازم داره و از طریق شیر دادن از دست دادید رو بهتون بر میگردونه

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋