2777
2789
عنوان

بارداری!

78 بازدید | 14 پست

خانمها من این ماه از یک هفته ی سوزش معده سر درددددددد عجییییب کنار نافم سمت چپ درد میکرد تا پنج روز پیش حالت تهوع شدید داشتم کمر دردهای الکی بخدا حالم خیلی بد بود 

و خودمو انقدر اذیت کردم که نکنه باردارم مثلا !!!! 

دوروز پیشم لکه بینی داشتم بعد ،،، پریود شدم امروز فقط این تاپیکو زدم ک بگم که خودتونو ناراحت نکنین واقعا من خیلی بهم استرس وارد شد این چند روز دیگه گول علایمو نمیخورم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست گلم اصلا حالت تهوع شدید جوری که شما می گی قبل موعد نشونه ی باردارب خارجه رحمه، اصلا علائمه بارداری سالم نیست، تهوع بارداری در حد صبح از ۶ هفته شروع میشه و ممکنه بعد ۸ هفته شدید بشه، همش تلقین و استرسه خودتونه، ارامش داشته باشید انشاالله به زودی باردار میشید

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

کو اونی ک بفهمه

اینجا روزی هزار دفعه اینجا خانوما میگن ولی کو گوش شنوا

علائم خیلی شبیهپریوده یا گاهاحتی ممکنه ب حالتای بارداری خیلی نزدیک باشه ولی همش الکیه

اصلا نباید ب علائم توجه کرد

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
دوست گلم اصلا حالت تهوع شدید جوری که شما می گی قبل موعد نشونه ی باردارب خارجه رحمه، اصلا علائمه بارد ...

اره عزیزم تلقینه همش اما وقتی پریود شدم رفتم یهداشت بهم گفت که سندرم پیش از قاعدکی نگران کننده نیست هر دفعه هم باهم فرققق داره 

نه ندارم اما اگر بشم هم عیبی نداره دوس دارن اما همینکه فکرمو مشغول میکردم‌که ایا هستم نیستم چجوریه ه ...

بسپار به خدا . با فکر کردن بهش خودت رو اذیت میکنی.فقط به خودت رسیدگی کن . 

به و کاسنی بده شوهرت بخوره تا کوچولوت خوشگل باشه.😍

همونو بگوووپ من گفتم الان باردارم یا اگه هستم خدانکرده چیزیم نشه یا پریود شدم چی شد بالاخره انقذر اذ ...

فک کنم از بس تاپیک های بارداری نی نی سایت رو خوندی . این اتفاق پیش اومده . اینجا همه بعد اقدام دنبال علائمن😊