رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَخَیْرُ الْوارِثینَ 💛 خدا جونم مررررررررسی بابت معجزه کوچولو که تو دلم کاشتیش 💛 خودت مراقب هدیه قشنگت باش همیشه🌺 پسر نازم نویان مامان ۱۳۹۹/۹/۱۹ ساعت ۱۰:۱۵ صبح به دنیا اومد😍 و شد همه دنیای من و باباش 👪 الهی از این معجزه های شیرین قسمت تموم دوستای منتظرم🙏🧡
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم همین فکرو می کردم که خدا به کل فراموشم کرده اصلا احساس نمی کنه همچین بنده ای رو داره ولی یه معجزه باعث شد بهش اعتماد کنم ....الانم ده ساله منتظر بچه دومم اونقدر بهش ایمان دارم که هر ماه منتظرم ولی اصلاااا ناشکری نکردم تا الان فکر می کنم بهترینها رو سر راهم می زاره
گلم من برات خوندم انشالله گره از کارت باز بشه ومشکلت حل بشه غصه نخور نی نی ات گناه داره باپسرت سرت وگرم کن وبه خدا امیدداشته باش برای منم اگر میتونی دعا کن که نی نی ام سالم وصالح بدنیا بیاد
عزیزم ان شاءالله این روزام میگذره یه ذره دیگه صبوری کن قوی باش بخاطر پسرتم نه بخاطر خودتم شده قوی باش هیچ وقت ناامید رحمت خداوند نباش ان شاءالله درست میشه.
به نیت ارامش دلت ایه الکرسی میخونم سرنمازم
منم دعا کنید ان شاءالله خدا حاجتمو به سلامتی بده
عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.