2777
2789

سلام‌خوبین؟ 

من هنوز نی نی م به دنیا نیومده..

ولی دلم نمیخواد اصلا حتی واسه یک‌ساعت هم که شده تنها بدون من بره خونه ی خانواده شوهرم...

چون از نظر فرهنگی‌یکم با من اختلاف دارن..

و‌نمیخوام چیزی از اونا یاد بگیره...

به نظرتون باید چیکار کنم؟! 

بخدا عروس بدی نیستم...تا حالا حتی ی بار تو روشون یا جلو شوهرم حرف بدی نزدم..

لطفا واسه سلامتی تو دلیم دعا کنید 😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا. مشکل منم همینه 

نینی قشنگم مامان و بابا خیلی منتظرتن. برو و به خدا بگو خیلی زود تورو بیاره پیش ما. ما خیلی وقته در حسرت گرفتن دستای کوچیکتیم.  به خدا بگو مامانم داره از دوری فرشته کوچولوش دق میکنه. برو به خدا بگو مامانم خیلی تنهاس اجازه بده برم پیشش. ما چشم به راهتیم عزیزدلم. دختر یا پسر بودنت فرق نمیکنه. تو فقط بیا و حال دل ما رو خوب کن‌. میشه برای باردارشدنم صلوات بفرستی؟ دلم خیلی محتاج دعای همتونه    
عروس خوبی هم نیستی که هنوز نیومده نیخوای از دیدن نوه شون محرومشون کنی خوشحالم عروس ما نیستی خدا نی ...

عزیزم‌بخدا داری اشتباه فک‌میکنی.. 

قضیشون مفصله...کاش زود قضاوت نکنی...

واه واه واه 

خدارو شکر عروس مانیستی 

توکه انقد فرهنگت بالاست چرا عروس یه خانواده فرهنگ پایین شدی 

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

عزیزم با رفت و امد کردن تربیت بچه بهم‌نمیریزه

بچت رو خودت تربیت میکنی

میتونی خودتم بری اونجا ، اما نمیتونی از دیدنشون محروم کنی

اینکه حست رو بهشون نگفتی ، دلیل ب خوب بودن نیستا

یادم تورو فراموش..
واه واه واه  خدارو شکر عروس مانیستی  توکه انقد فرهنگت بالاست چرا عروس یه خانواده فرهنگ پ ...

من نگفتم فرهنگم بالاتره...من گفتم اختلاف فرهنگ داریم عزیزم..

عزیزم بهتره این و برای همسرت و خانوادش جا بندازی که بچه فقط با مادرش جایی میره 

و اصلا درستش هم همینه 

ولی خوب شما واقعا نمیتونی از نوه محرومشون کنی و 100% جلوی رابطه هاشون را بگیری

بهتر بود قبل ازدواج دقت میکردی و زن مردی نمیشدی که از لحاظ فرهنگی با هم تفاوت دارید چون این مرد هم تربیت یافته اون خانواده هست

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 

شوهرتم بچه همون خانوادس یعنی شوهرتم فرهنگش مث شما نیس

ازین فکرا نکن بالاخره نوه اونها هستش دیگه 

بدنیام بیاد بکمک خانواده شوهرت نیاز داری گاهی پیش میاد کار داشته باشی تازه ازخدات باشه بچرو نگر دارن 

ولی راجع به تربیت بچه فقط پدرومادر نظر بدن بهتره باهم هماهنک شن 

هرکارم کنی زالاخزه بچه از اطرافیان همسنان ومحیط چیز یاد میگیره دیگه

منم میخواستم بدون خودم تنها اونجا نره ولی ممکن نیست 

چون شوهرم بعضی وقتا میگه بده بچه رو ببرم یا دو سه بار میخواستیم بریم بیرون گفت ببریم بذاریم خونه اونا

آدم مجبور میشه

دو سه بار که بچه رو گذاشتم پیششون از حساسیتم کم شد

من نگفتم فرهنگم بالاتره...من گفتم اختلاف فرهنگ داریم عزیزم..

جفتش یکیه 

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

حق دارى خوب مادرشى با خودت ببر و بيارش، البته جدا از مسئله اخلاق و فرهنگ بچه مسئله امنيتش هم هست كلا" بچتو هيچ جايى تنها نفرست آدم يه چيزهايى ميشنوه دو تا شاخ كه هيچى يه دمم درمياره 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود