2789
هندونه رو میدی باید دفع کنه یا نه؟😐خو داره دفع میکنه دیگه

عه راس میگی ها🤔سوپم حتی میکسم ک میکنم باز همونجوری میده بیرون 🤔🤔این ک هندونس🤔😅

آغا مرسی دوستان مشکل حل شد

هفت ماهشه

عزیزم هندونست از این منبعد به هیچ عنوان هندونه نده فقط آب هندونه مجازه بچه ها نمیتونن قبل نه ماه هضم کنن هندونه رو بعد نه ماه مشکلی نداره هندونه رو بدی قبلش فقط آب هندونه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم دادم به دخترم. اخر هفت ماهه‌  . نمیخوام بترسونمت ولی من بعدش تو پوشکش ندیدم. 

چندماه پیش که ۴‌ . ۵ماهش بود یکی دوبار خیلی ریززززز یه رگه دیدم که داشتم سکته میکردم. که خداردشکر رفع شد. اون موقع فقط شیر خودمو میخورد. کمکی نمیدادمش مگر فقط لعاب برنج.   اما چند روز پیش خونه بابام بودم. مامانم دادش . چیزی تو پوشکش ندیدم. 

ولی به احتمال زیاد از هندونه اس. نگران نشو عزیزم.

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
چرا من اصلا داخل پوشکشو نگاه نمیکنم؟😮بو هلاکم میکنه چه برسه نگاه کنم

😂😂😂😂نمیدونم دا

با خواب بود دخترم صدا اومد بیدار شدم داره دستشویی میکنه هم خوابه🤨😅 چون حساسه و بازش نکنن تا فردا میسوزه بخاطز همین با دسمال مرطوب زودی پاکش کردم ی موشک دیگه بزنم دیدم رنگه خونی هس فشارم افتاد خواب از سرم پرید🙄

عه راس میگی ها🤔سوپم حتی میکسم ک میکنم باز همونجوری میده بیرون 🤔🤔این ک هندونس🤔😅 آغا مرسی دوستان ...

ای داد بیداد.    پس بگووووو.   سالم دادی هندونه رو خورده. 

فکر کردم آبشو دادی. 

منم دادم به دخترم. اخر هفت ماهه‌  . نمیخوام بترسونمت ولی من بعدش تو پوشکش ندیدم.  چ ...

ببین گلم من ی بارم اینجوری شده بود ولی کم بود شبش هندونه داده بودم  اما این دفعه یکم بیشتر بود تازه چکاب کامل. داده اگه خدایی نکرده چیزی باشه تو آزمایشه معلوم میشه؟ ۱۵ جوابش میاد 

یا باید ی آز‌ دیگه بده؟

ببین گلم من ی بارم اینجوری شده بود ولی کم بود شبش هندونه داده بودم  اما این دفعه یکم بیشتر بود ...

اگه الرژي باشه كه تو ازمايش خون چيزي نشون نميده 

تو ازمايش مدفوع هم فقط زماني مشخص ميشه كه بچه ماده الرژن(هندونه)رو تازه خورده باشه 

تنگي نفس .خس خس سينه .كهير و دونه قرمز رو پوست ندارن؟

ريفلاكس ندارن؟

ای داد بیداد.    پس بگووووو.   سالم دادی هندونه رو خورده.  فکر کردم آبشو دادی.& ...

ن میزارم تو این‌میدم فط آبش میده تو دهنش بعضی وقتا خیلی میک‌میزنه شاید تفالشم رفت🤔

اگه الرژي باشه كه تو ازمايش خون چيزي نشون نميده  تو ازمايش مدفوع هم فقط زماني مشخص ميشه كه بچه ...

ن هیچی نداره ففط  لای‌پاش همش قرمزه ک دکترش‌گفت قارچه از اول ک‌دنیا اومد باید زود عوض کنم‌مای‌بی‌ بیشو یکم‌دیر باز‌کنم‌ اینجوری‌میشه ی بار‌بدتر از الان‌بود دکتر‌شامپو داد خوب شد 

ببین گلم من ی بارم اینجوری شده بود ولی کم بود شبش هندونه داده بودم  اما این دفعه یکم بیشتر بود ...

پس نگران نباش. 

من ابشو دادم. چون همینحوری بهش دادی پس از اینه. 

دفعه بعد فقط آبشو بهش بده . 

نوش جونش.  نگران نباش هیچی نیست. 

ن هیچی نداره ففط  لای‌پاش همش قرمزه ک دکترش‌گفت قارچه از اول ک‌دنیا اومد باید زود عوض کنم‌مای‌ب ...

خوب پس همون هندونه بوده 

علايم الرژي هم نداره

تواين سن تنها تشخيص افتراقي خون در مدفوع الرژيه كه اونم علايمشو نداره