2777
2789
عنوان

اسم دخترانه پیشنهاد بدید.

206 بازدید | 18 پست

نرگس و معصومه و سارا و فاطمه و زهرا و زینب و مریم و مهنا و حلما و رژان و داریم . 

کوچولوی من باباش سیدهست . لطفا ی اسم بگید که بعد از کلمه سیده زیبا و بامعنی باشه .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم گفتی زینب داریم ولی زینب شما نیست که از شما و شوهرتون به وجود نیومده که ّ..پس همون زینب ساد ...

صد البته . جزو اسامی انتخابیمه . شوهرم مایل نیست.

زهرا و فاطمه زینب رو دوست دارم . حتی الان دارم فاطمه صداش میزنم.

ممنون از نظرتون 😍

عزیزم یجوری راضیش کن فاطمه سادات هم بسیار زیباست...

اصرار زیاد شاید تحمیل نظرم به نظر بیاد . برای همین فعلا میخوام ببینم ایشون چه اسمی پیشنهاد میده . که البته با این سه اسم انتخابی من انتخاب واسش سخت شده . گفتم از دوستان و کاربران نی نی سایت بپرسم و بهش چند تا اسم پیشنهاد بدم . لطف کردید . اذانه . التماس دعا .

گلم گفتی زینب داریم ولی زینب شما نیست که از شما و شوهرتون به وجود نیومده که ّ..پس همون زینب ساد ...

منم عاشق اسم زینبم تنها اسم مذهبی که دوسش دارم.ولی یکی از نزدیکام که رابطم باهاش خوب نبود و کلا فاز منفی میداد بهم اسمش زینبه.نتونستم این اسمو بذارم برای دخترم.

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته