2777
2789

من ۶ماهه با هانواده شوهرم غط رابطم امروز رفته بودی یه جا عروسی اولین بار اونجا همدیگرو دیدیم با دو تا از خواهر شوهرام حرف زدم یکی از خواهر شوهرام اصرار کرد برو با مامان هم احوال پرسی کن در حالی که یه جاری ام دارم خیلی باهام ضد از قبل گفته بودم با اون حرف نمیزنم رفتم به مادرشوهرم دست دادم جاریمم پیشش نشسته بود یه هو هول شدم به اونم دست دادم اونم یه دسته بی محلی زوری به داد خیلی اعصابم خورد شدمش خود خوری میکنم الان میگه من چه توفم اومد افتاد به پام میخوام به جاری کوچیکم بگم بره بهش بگه نفهمیدم یه هو به اون دست دادم بنظرتون چیکار کنم

اه خيلي ضايع شدي كاش يه بهش بي محلي كني

رد شدو ديد كه در مخمصه اي ناجورم.من از آن روز به بازمانده شدم مشهورم.اوج درماندگي ام گفت موفق باشي😕يادم افتاد همان جمله سر كنكورم😔                                                               من پشيمان نيستم اما نميدانم هنوز،،،دل چرا در بازي نيرنگ ها يكرنگ بود....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نگیاااا ب جاریت‌.

اصلا برات مهم نباشه‌

برعکس بگو در حدی نیست بخوام خودمو ذهنمو درگیرش کنم واسه همین تا دیدمش خیلی عادی اصلا تو ذهنم نبود ک با این قهرم یهویی دست دراز کردم طرفش ... و بگو شخصیت من خیلی بالا تر از این حرفاست ک بخوام با یه الف بچه قهر کنم و هر هررررر بخند تا بسوزه

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖

عزیزم الکی اعصابتو خرد نکن بیخیال بابا فوقش دفعه ی بعد که دیدیش محلش نده البته اگه اون پیش دستی کرد اشکالی نداره آشتی کن و سرسنگین باش 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......

نه عزیزم اصلا هم ضایع نشدی که هیج شعور خودتو نشون دادی که خیلی بزرگواری و برات مهم نیست کارهاش . بهترم شد اگه محل نمیذاشتی اونم با خودش میگفت اخ جووون چه خوب سوزوندمش که هنوز داره حرص میخوره اینجوری ثابت کردی کاراش اصلا برات مهم نیست که بخواد ناراحتت کنه

بین جمعی که نشستند قضاوت بکنند ؛ کاش میشد که کمی هم به خدا جا برسد...
نه عزیزم اصلا هم ضایع نشدی که هیج شعور خودتو نشون دادی که خیلی بزرگواری و برات مهم نیست کارهاش . بهت ...

واقعا یعنی کاره خوبی کردم به این میسوزم اون داهاتیه از همه لحاظ از اون سرم باهام اونجوری میکنه اعصابم بشدت خورد میشه حسادت میکنه فک میکنه خیلی خوشبختم

واقعا یعنی کاره خوبی کردم به این میسوزم اون داهاتیه از همه لحاظ از اون سرم باهام اونجوری میکنه اعصاب ...

اره عشقم شعور بالا و فرهنگ درستی که توش تربیت شدی رو نشون دادی اونم خودشو نشون داد بذار اینقدر حسادت کنه تا چشمش دربیاد حیف نیست به خاطر همچین ادمی اعصاب خودتو خورد کنی ؟

بین جمعی که نشستند قضاوت بکنند ؛ کاش میشد که کمی هم به خدا جا برسد...