2777
2789
عنوان

مردای عجیب

256 بازدید | 21 پست

بیایین از رفتارا یاکارای عجیبی که دوست پسراتون یا نامزد یا شوهراتون میکنن بگیم 

من یکیو میشناسم دوس پسرش نمیزاره ارایش کنه مبادا براش خواستگار بیاد یا شلوار یا لباس سفید حق نداره بپوشه اینم گوش میکرد😐5 دقیقه یه بارم از ایمو زنگ میزد که ببینه کجاس

چرخ گردون گردوروزی برمراد مانرفت* دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور*

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگ ی لحظه ی یجا خیره شم سریع میگه به چی داری فک میکنی😳

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..

الان ازدواج کردم ولی پنج سال پیش یه دوست پسر سیریسی داشتم ک خیلی همه چیش اوکی بود سراینکه حیلی شکاک بود باهاش کات کردم

میرفتم بیرون بهم انقدر پشت هم میزنگید ک میزاستم تو لیست سیاه یه شب رفتم مهمونی گوشیم خونه بود برگشتم دیدم ۳۲تماس بی پاسخ دارم😐بعدشم کربهش زنگ میزدم گریه میکرد (البته اینم بگم مشکل روحی‌روانی نداشتا بنظرش من خ خوشگل‌بودم و ازاونجایی ک شکاک بود فکرمیکرد پسرا الان بامن راه میرم دوست میشن )گریه میکرد وقتی میزنکیدم میکفت کجا بودی چقد اذیتم میکنی

بنده خدارو بااینکه دوسش داشتم گذاشتم کنار به هرحال شک زندگیو نابود میکنه

الان ازدواج کردم ولی پنج سال پیش یه دوست پسر سیریسی داشتم ک خیلی همه چیش اوکی بود سراینکه حیلی شکاک ...

کار خوبی کردی بعدا زندونی میکردت که مبادا کسی نگات کنه 

يكي از فاميلامون يه دوس پسر داشت  رواني بود ميومد در خونشون كيشيك ميداد ببينه كي مياد خونه اين ...

عین نامزد قبلی دوست من میگف میومد سر کوچمون زنگ میزد پنج دقیقه سکوت میکرد ببینه صدای کی میاد بعد نیگف کجایی میگف خونه میگف چرا نفس نفس میزنی میگف کی هس خونتون میگف دروغ نگو ماشین کیع جلو درتون خخخخ اخرم دوستم طلاق گرف

کار خوبی کردی بعدا زندونی میکردت که مبادا کسی نگات کنه 

شوهرمم کار عجیبی ک کمتر دیدم انجام بدن تودوستی

شبا وقت خاب هندزفری میزاش میگفت بهت میزنگم باهم بخابیم میخابیدیم گوشیامون وصل بود 

یوقتایی هم تاصبح میخرغیدیم تا خابم میبرد

یوقتایی هم ک یک روز همو نمیدیدیم به هر بهونه ای پشت درخونمون سبز میشد یه دفعه میزنکید میمون خانوم بیا ببینمت😂میدیدم برام خوراکیای موردعلاقمو خریده میداد بهم 

دوستی خیلی دوره خوبیه هرکی رل داره قدرشو بدونه قدر روزاشو

شوهرمم کار عجیبی ک کمتر دیدم انجام بدن تودوستی شبا وقت خاب هندزفری میزاش میگفت بهت میزنگم باهم بخاب ...

با شوهرتم دوست بودی؟ 

شوهرمم کار عجیبی ک کمتر دیدم انجام بدن تودوستی شبا وقت خاب هندزفری میزاش میگفت بهت میزنگم باهم بخاب ...

خب چجوری میومد در خونتون که خانوادت نمیفهمیدن؟همسایه ها؟

یا طبیعین خانوادت؟