2777
2789
ببین موادتو میریزی توش با اب درشو میبندی چفت میکنی با شعله زیاد اولش بعد که سوتش صدا داد شعله رو کم ...

وااااای من دیروز ساعت ۱ و ده دقیقه ظهر فهمیدم مهمون داره برام میاد ،😐ینی تند تند ،تو زودپزم قیمه بار گذاشتم درشم بستم ،۴۰ دقیقه بعد قیمه اماده بود 😂😂

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
نمیدونم ،خودت در نظر بگیر ببین مهمون چ قدر داری ،یا اینکه مهمون سر زده واست چن نفری میاد ،اگه زیادن ...

ما د نفریم اما موقع غذا پختن اندازه دو ووعدمون درست میکنم یکمم شکمو هستیم شاغلم وقت پختن غذا ندارم بخاطر همین میگم اندازش درست باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فک کردم همشون برقی هستن، یعنی با گاز کار میکنه مثل سماور؟

آره دیگه با گاز کار میکنه خیلی خوشمزه تر میشه 

پول الکی نده برا زود پز 

همینا عالیه قیمتشون هم خیلی زیاد نیس 

ولی بزرگ نخر خالم بزرگ خریده پشیمونه

میگه ی زود پز گنده هرروز باید بذارم رو گاز 

مهمونم اومد جا میشه یا فوقش دو نوع غذا میپزی هم مرغ هم خورشت

💜
آره دیگه با گاز کار میکنه خیلی خوشمزه تر میشه  پول الکی نده برا زود پز  همینا عالیه قیمت ...

مال من برقی نیس ولی اینجوریم نیس

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
وااااای من دیروز ساعت ۱ و ده دقیقه ظهر فهمیدم مهمون داره برام میاد ،😐ینی تند تند ،تو زودپزم قیمه با ...

😂😂👌

میبینی چه عشقه

عصای دسته.. برقی باید مارک خوبشو بخری یوقت خراب نشه یا اتصالی نکنه ولی هر چی هست زود پز و پلو پز باشه تمومه😍

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
آره ما هممون از همینا داریم چندین سال کار میکنه  مواظبشم نباشی کار میکنه 😁

من مواظبم😆😆شوهرم همش چک میکنه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
یعنی از این قدیمیا بخرم؟ همون ک مثل قابلمه روی میمونه؟

عزیزم هرچی راحتی بخر ولی اگه برقی خریدی مارک خوب بخر که گرون هم هستن

این معمولیا خیلی خوب کار میکنن قیمتشونم مناسبه

یعنی از این قدیمیا بخرم؟ همون ک مثل قابلمه روی میمونه؟

مال من اینه.. گوشت و اب و میریزم توش درشو میذارم چفت میکنم 40 دقیقه بعد حاضره

اخرشم بخارشو با بالا گرفتن اون سوت ها خالی میکنم و درشو باز میکنم

فقط باید خالی خالی کنی بخارشو

استارتر مال من از اینه مارکش monalex هست المانیه عالیه ،یه در و یدونه سبد بخار پزم داره     ...

برقیه؟ چند خریدیش؟ کیفیتش خوبه؟ منظورم استفاده مداوم هست

میدونین چند خریدینش یادتونه؟

نه عزیزم ،من برای جهیزیم مامانم خرید دو سال پیش ،از بانه گرفت ،بانه خیلی ارزون بود