2777
2789
عنوان

ماسک وسرم مو چی میزنین

159 بازدید | 16 پست

موهام خیلی خشکه وبلنده..همش هم گره میخوره..کسی سرمی یا ماسکی زده که نرم و لخت بشه موهاش

دلم به ” مستحبی ” خوش است که جوابش ” واجب ” است،السلام ...

ماسک اورآل 

دوفاز نلی

هر دو عالی👌👌👌

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تک فاز ایپلاس رو سفارش دادم از دیجی فردا میرسه بزنم ببینم چجوریه اما نرم کننده ترمیم کننده مشکی رنگه گلیس خیلی خوبه واسه تو حمام

هیچکدوم از ما نمیدونیم که داستانمون کی تموم میشه...
من موهام خیییلی چربه هرروز باید برم حمام و خیلی لخته چیکارکنم    

دقیقا منم همینم یه روز در میون ک میرم حموم موهام انکار ده ساله اب ندیده😣حالتم نمیگیره اصلا همیشه مدل پریشون ریخته دورم 

هیچکدوم از ما نمیدونیم که داستانمون کی تموم میشه...

سرم مو سریتا میخریدم خوب بود

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)
ماسک موی پنتن عالیه  هم بوش خوبه و روی مو خوب میمونه  ۵۵ میخرم حجمشم خیلی زیاده

من تازه خریدم پنتن طلاییه چهل گرفتم ولی زیاد لخت نمیکنه

ماسک اورآل  دوفاز نلی هر دو عالی👌👌👌

خودم قبلا دوفاز بیول گرفته بودم عالی بود.قیمتش خیلی رفته بالا

انگار مجبورم بازم ازاون بگیرم..چون هیچی مثل اون اثرنمیکنه روموهام