2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول مرغ یا اردکو خوب میشوریم وداخل (گمج یا قابلمه گمج بهتره  ) ریخته واب ب اندازه لازم میریزیم زیاد نباشه ونمک ورب انار وزردچوبه میریزم شعله زیاد میکنیم وقتی ک جوش اومد قاشق اهنی رو خوببببب داغ میکنیم وداخل قابلمه میذاریم تا ی ربع بجوشه بعد گردو رو با اب سرد حل میکنیم و داخل قابلمه میریزیم شعله رو کم میکنیم تا جابیفته و روغن پس بده سر اخر یکم فلفل میریزیم

فقط پوست اردکو نکن تا حسابی روغن پس بده موقع سرو پوستشو بکن

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃
چرااا؟؟؟من شنیدم خیلی خوشمزه میشه؟؟

آخه گوشت اردک بو میده هر کاری هم بکنی اون بوی خاصش رو میده اما در کل بعضیا خیلی دوس دارن مثلا بابام عاشق فسنجون با اردک  اما من ندوس😶

آدم ها کسایی رو ک دوست دارن رو فراموش نمیکنن 😔.. فقط عادت میکنن ک دیگ کنارشون نباشن💔
آخه گوشت اردک بو میده هر کاری هم بکنی اون بوی خاصش رو میده اما در کل بعضیا خیلی دوس دارن مثلا بابام ...

ن اگ خوب پخته بشه هیچ بویی نمیده

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃
اول مرغ یا اردکو خوب میشوریم وداخل (گمج یا قابلمه گمج بهتره  ) ریخته واب ب اندازه لازم میریزیم ...

دستور پخت ما با این روش شما فرق داره خیلی 

آدم ها کسایی رو ک دوست دارن رو فراموش نمیکنن 😔.. فقط عادت میکنن ک دیگ کنارشون نباشن💔

عزیزم این دستوری ک دارم میگم ممکنه یکم سخت باشه ولی خیلی خوشمزه س یک بارم ک شده امتحانش کن 

اول واسه این ک بوی بد اردک بره میتونی داخل آبو پیازو زردچوبه و نمک بزاری آروم آروم بپزه تو همین حین گردو رو خیلی زباد آسیاب کن بعد آسیاب ی لیوان آبو کم کم ب گردو اضافه کن و هم بزن وقتی ی دست شد گردو رو از صافی رد کن و توصافی رد کن و روش آب بریز اینطوری اگه ی وقت پوستی از گردو مونده باشه تو صافی میمونه بعداز اینکه گردو رو یک یا دوبار شستی بزارش رو گاز ی مقدار زردچوبه و نمک و نصف قاش غذاخوری رب گوجه و یک یا ۲قاشق غذا خوری رب آلوچه یا انار بریز توش حواست ب غذات باشه تا ی وقت سر نره زمانی ک قل زد دیگه بزار خودش کم کم جا بیفته اگه میخوای روغن بندازه هر نیم ساعت یا ی ساعت ی بار با آب سرد لبه های داخلی قابلمتو بشور زمانی ک دیدی فسنجونت داره آبش کم میشه اردکتو از آبو پیاز دربیار بزار تو فسنجون (البته مامان من فسنجون ک درست میکنه اردکو جدا نمیپزه هیچ بوی بدی هم نمیگیره فسنجون)

راستی میتونی ب فسنجونت آخراش زعفرون و دارچین هم اضافه کنی ک عالی بشه 

عزیزم این دستوری ک دارم میگم ممکنه یکم سخت باشه ولی خیلی خوشمزه س یک بارم ک شده امتحانش کن  او ...

ممنون عزیزم حتما زعفرون و دارچین میزنم خدا کنه بو نده

امیدت به خدا باشه