عزیزم این دستوری ک دارم میگم ممکنه یکم سخت باشه ولی خیلی خوشمزه س یک بارم ک شده امتحانش کن
اول واسه این ک بوی بد اردک بره میتونی داخل آبو پیازو زردچوبه و نمک بزاری آروم آروم بپزه تو همین حین گردو رو خیلی زباد آسیاب کن بعد آسیاب ی لیوان آبو کم کم ب گردو اضافه کن و هم بزن وقتی ی دست شد گردو رو از صافی رد کن و توصافی رد کن و روش آب بریز اینطوری اگه ی وقت پوستی از گردو مونده باشه تو صافی میمونه بعداز اینکه گردو رو یک یا دوبار شستی بزارش رو گاز ی مقدار زردچوبه و نمک و نصف قاش غذاخوری رب گوجه و یک یا ۲قاشق غذا خوری رب آلوچه یا انار بریز توش حواست ب غذات باشه تا ی وقت سر نره زمانی ک قل زد دیگه بزار خودش کم کم جا بیفته اگه میخوای روغن بندازه هر نیم ساعت یا ی ساعت ی بار با آب سرد لبه های داخلی قابلمتو بشور زمانی ک دیدی فسنجونت داره آبش کم میشه اردکتو از آبو پیاز دربیار بزار تو فسنجون (البته مامان من فسنجون ک درست میکنه اردکو جدا نمیپزه هیچ بوی بدی هم نمیگیره فسنجون)
راستی میتونی ب فسنجونت آخراش زعفرون و دارچین هم اضافه کنی ک عالی بشه