2777
2789
عنوان

سایوتیکت

80 بازدید | 9 پست

بچها دیروزم تاپیک زدم.ببخشید....

میگج دوتاتوواژن و دوتازیرزبون بچه ۵هفته ای میفته تو ۳ساعت وبعدش خونریزی خیلی کم ولخته و درددرپا همین.فرداشم فقط خیلی کم خونریزی ازپریودی کمتر.یعنی نیفتاده؟؟؟؟؟چون تو نت زدم نوشته تا۹۸درصدمیفته ولی هفته بین ۴تا۵ پتجاه پنجاهه....

خانمایی که سقط کردین حوابمو بدین یه دنیاممنون❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خخخ اره.اشتباه نوشتم.چن تااستفاده کردی شما؟چقدرخونربزی داشتی

من دوتا زیرزبون دوتا واژینال تقریبا بیست روزی خونریزی داشتم لخته ام خیلی میومد ازم

دوستون دارم مهربونا لطفا هر کسی تونست واسه بهتر شدن زندگیم یه صلوات بفرسته خیلی ممنون  
احتمال یه درصدسونو بگه هنوز هس.احتمال ناهنجاریه.داره.یا بعدش بازهمین قررص بایداستفاده بشه

مگه نمیخای بدونی افتاده یانه؟؟تنها راهش همینه ک بری سونو حالا یامیگه هس که دوباره قرص استفاده میکنی اگه افتاده باشه هم هیچی بقایاشو بررسی میکنه

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹