2777
2789
آخه شوهرم ناراحته میگه یکساله ازدواج ولی تو هنوز با مادر من گرم نگرفتی

بهشون محبت کن اگه میشه تو کار خونه کمک کن ولی به اندازه نصف روز یا یه روز هرهفته یا دوهفته یه بار برو خونه شون ...بعضی وقتا یه چیزی درس کن ببر فقط بعضی زمانا

نه منظورم این نیست که بنشینم باهاش درد ودل کنم .فقط میخوام در حدی باشه که شوهرم راضی باشه .آخه میدونید خونشون انگار یه انرژی منفی هست که نمیشه زیاد باهاشون گرم گرفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه شوهرم ناراحته میگه یکساله ازدواج ولی تو هنوز با مادر من گرم نگرفتی

واه من یه ساله عقدم همرو فوت آبم تو هنوز یاد نگرفتی؟ 😂😂😂😂😂 شوهرت بگه برا خودش میگه تو فقد احترام بذار و سنگین باش

جولیا78 عاشقتم 😍😚
نه منظورم این نیست که بنشینم باهاش درد ودل کنم .فقط میخوام در حدی باشه که شوهرم راضی باشه .آخه میدون ...

بگو من گرم مگیرم باهاش خب احترامشو دارم چی بگم از،سرت باز کن

۹۹/۹/۹  💖💖

خب انرژی منفی نمیشه اصلا کاری کرد این حرفای ما برای مادر شوهر های عادیه نه انررژی منفی....واضح صحبت کن منظور اژ انرژی منفی یعنی جی ...یعنی چه کاری میکنه میگی انرژی منفیه

بخدا خودمم نمیدونم دقیقا چه حسیه.فقط هرکاری میکنم خونشون راحت باشم نمیتونم.هیچ حرف بدی هم نزدن بهم .ولی حس میکنم نگاهاشون سنگینه .هروقت شوهرم میگه پاشو بریم خونه مامانم انگار یه غم بزرگ میشینه تو دلم

بخدا خودمم نمیدونم دقیقا چه حسیه.فقط هرکاری میکنم خونشون راحت باشم نمیتونم.هیچ حرف بدی هم نزدن بهم . ...

وای درکت میکنم دقیقا مثل خودم . جو خونشون خیلی سنگینه اصلا نمیتونم باهاشون گرم بگیرم اونجا هم که میرم لال میشم هیچ حرفی بینمون نیست که بزنم همش میگن کم حرفی . 

تیکر عروسیمه