سلام من یه دوست پسر دارم که خیلیم دوسم داره ولی واقعاااااا بدبینه انگار یه جورایی مریضه خیلی رو من حساسه مثلا اگه وسط حرف زدن دستم بخوره گوشی قط بشه باید تا یه هفته براش قسم بخورم دستم خورده خیلییییییی بهم گیر میده هرچیم دعوا میکنم قهر میکنم بعدش میاد منو خر میکنه قول میده گریه میکنه قسم میخوره میگه تکرار نمیکنم بازم تکرار میکنه میگه دست خودم نیست حساسم بعدشم که تازگیا از ازدواج حرف میزنه من خیلی میترسم از طرفیم دوسش دارم نمیخام ازش جدا شم چیکار کنم اخه ؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
این عشق نیست، ضعف احساسیه که از دوست نداشتن خودت حاصل شده و باعث شده به آدم نامناسب وابسته بشی
تهش هم ویرانیه
اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.
مثه شوهر من زمان دوستی انقده حساس بود به ریز ریز کارام حرفام اگه اشتباهی ازم سر میزد دیگه تموم ولی ازدواج که کردیم گیر نمیده دیگه, احتمالن حساسیتش بعدها کمتر بشه
اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.
اینطور آدما دنبال عشق نیستن دنبال گسترش سلطه خودشون تو وجود بقیه ان.
عزیزم به احتمال زیاد اسکیزوفرنی داره، دکترا شدیدا تاکید میکنن با این افراد ازدواج نکنید. یکی از خواس ...
نمیدونم بخدا همش میگه هرکاری تو بگی میکنم دکتر یا هرچی بعدشم میگه الان ازدواج نکردیم اینجوریم بعد ازدواج پیش خودم باشی از همه چیز خیالم راحته اینجوری نیستم ینی دروغ میگه؟
به ازدواج باهاش هم فکر میکنید :| اینطور آدما دنبال عشق نیستن دنبال گسترش سلطه خودشون تو وجود بقیه ا ...
بیشتر دلم براش میسوزه اخه یه وقتایی بهش میزنگم خودشم گریه میکنه میگه چیکار کنم دست خودم نیس از بس دوست دارم هی ناراحتت میکنم از طرفیم یه ادم به شدت خشکه ینی هیچکی فکرشو نمیکنه این ادم انقد یکیو دوس داشته باشه اصلا ب شخصیتش نمیاد خودشم میگه من تو زندگیم فقط رو تو انقد حساسم بخدا گیج شدم نمیدونم
عزیزم به خدا نمیخام ناامیدت کنم اما هر چی میگی دقیقا عین رفتارآی همونه که گفتم. حالا بنظرم بازم نمیشه رو اینا حساب کرد. بهش بگو باید بریم پیش مشاور. خودت همه رفتارآشو به مشاور بگو. اونا سریع بهت میگن مشکل داره یا نه. خواهش میکنم حتما برو. من با بدبختی البته لطف خدا بود تونستم شرشو بکنم.
بیشتر دلم براش میسوزه اخه یه وقتایی بهش میزنگم خودشم گریه میکنه میگه چیکار کنم دست خودم نیس از ...
دلت برای زندگی و آیندت بسوزه عزیز من.
اگر درست شدنی بود با گریه کارشو توجیه نمیکرد. باهاش برو پیش مشاور ببین چقدر همکاری میکنه برای تغییر
اگر نیومد دیگه آیندتو تا ته بخون چطوره با این آدم