2777
2789
عنوان

دندون در اوردن بچه کمککککک

83 بازدید | 8 پست

خانمای عزیز سلام. بچم خیلی بی قراری میکنه بهونه میگیره. گاهی تب میکنه. بی اشتها شده. فکر کنم داره دندون نیشش درمیاد. چکنم یکم آروم بشه

خدایا شکر بابت همه چی

دندونی براش بگیر حتما و بذار در یخچال خنک بشه بعد بهش بده گاز بزنه

اساتید محترم لطفا تا صحبتهای استارتر را در مورد هدف تاپیکی که ایجاد کرده نشنیدین الکی با دیدن عنوان تاپیک گزارش نزنید لطفا....کاربری قبلیییییییم😢😢😢

بهش استامینوفن  اونم از نوع پاراکید بده.چون درد داره. مرحله ای هست که باید بگذرونه.اگه چیزی گاز میگیره پارچه تمیز بزار فریزر یخ بشه بده گازش بگیره لثشو آروم میکنه.

🌾دیدن روی گل و سیر چمن نیست بهار...🌾بخدا بی رخ نعشوق حرام ست حرام...🌾آن بهارست که بعد از شب جانسوز فراق...🌾بهم آمیزد ناگه دو تبسم دونگاه...💝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دندون نیش خیلی سخته پسر من چند وقت سر همین دندون غذا نخورد بی اشتها بود

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

شربت دیفن هیدارمین بگیر، بذار یخچال خنک بشه. هر وقت حس کردی خیلی برای دندونش بی قراره بمال شربت رو روی انگشت خودت و بعد لثه اش رو ماساژ بده. 

ندی بخوره...فقط ماساژ بده بذار بمونه. سریع آروم میشه.

تیکر یک سالگی پسر دومم...
پس طبیعیه؟ گل پسر شمام خیلی بهونه میگرفت؟

بله.

کلی نق میزد

سخته دندون ددآوردن بچه رو واقعا اذیت میکنه

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....