2777
2789
عنوان

كسايي كه گوشي هاشون ايفونه بيان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1133 بازدید | 41 پست

عزيزم يادمه اون  موقع ها كه تازه خريده بودم دقيقا مال منم اينطوري بود موقع صحبت همش ميگفتن صدات كم مياد نميشنوم 

بعد يه مدت خودش درست شد

خدايا بس نيست انتظار؟من درعذابم🔥ارامشت كي نصيبم ميشود؟🌞🥀
آی‌فون رو بعد خرید چند بار باید ببری نمایندگی تا خوب کار کنه مال منم اونطوری بود

ایفون که نمایندگی نداره تو ایران شما کجایی؟؟؟

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ضربه خورده؟؟چند وقته خریده؟؟آک‌کردن گوشی که کاری نداره با هندفری درسته صدا؟؟

يه ماهه خريدم والله ضربه نخورده تا دست من بوده از روز اول ك به من داده هر چي داد ميزنم صدام خيلي ضعيفه اره ولي با هندزفري خوبه

یچزی بهتون میگم ما خودمون تو‌کار گوشییم ۹۵ درصد گوشیا تو ایران ریپکه ولی هیچکس نمیگه 

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
ببر نمایندگی برات درست میکنن ، منم قبلا ۶ داشتم اینجوری شد و درست شد 

چجوری درستش کردی؟

من بردم تعمیراتی خواست بازش کنه گفتم نه بازش نکن آخه شنیدم گفتن گوشی ای که باز بشه دیگه گوشی نمیشه

وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.
يه ماهه خريدم والله ضربه نخورده تا دست من بوده از روز اول ك به من داده هر چي داد ميزنم صدام خيلي ضعي ...

درست میشه خودش فعلا با هندزفری سر کن

ایفون که نمایندگی نداره تو ایران شما کجایی؟؟؟

نمایندگی که نه مثلا چطوری بگم ما تو تالش یه جا هست یه مغازه خیلی بزرگ به اسم اپل استور چند نفر برای فروش چند نفر تعمیر چند نفر هم معرفی آی‌فون رو می‌کنند مگه نمایندگی نمیگن بهش 😬

هر روز را چنان زندگی کن ، گویا آخرین روز زندگی توست...❤️💫
فكر نكنم🤕

تا حالا چند بار واسه خودم پیش اومده درست میشه خودش

😁😁😁