2777
2789
عنوان

كسايي كه گوشي هاشون ايفونه بيان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1133 بازدید | 41 پست
نمایندگی که نه مثلا چطوری بگم ما تو تالش یه جا هست یه مغازه خیلی بزرگ به اسم اپل استور چند نفر برای ...

نه😁😁😁اونم یه فروشگاهه 

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمایندگی که نه مثلا چطوری بگم ما تو تالش یه جا هست یه مغازه خیلی بزرگ به اسم اپل استور چند نفر برای ...

اينجا هم داره اپل استور ولله نميدوننم ببرش نبرش حالا بيان بقيه قطعه سالماشم جابجا كنن🤭

من خونم بندرعباسه گوشي رو از دبي گرفتم چون ايفون سون نو الان تو بازار نيست

من دو سال پيش از دبي خريدم

يادمه موقع خريد همسرم يه چيزي رو چك ميكرد كه اونجا هم همشون اون مورد رو نداشتن

حتي تو دبي هم فقط نمايندگي خود اپل كاملا قابل اعتماده

بقيه اشون اگه وارد نباشيد ميتونن بهتون گوشي رو بندازن

اينجا هم داره اپل استور ولله نميدوننم ببرش نبرش حالا بيان بقيه قطعه سالماشم جابجا كنن🤭

من راضی بودم ببر اگه مطمعنه البته آقام اونجا پسر خالش مسوول تعمیر بود اذیتمون نکرد 

هر روز را چنان زندگی کن ، گویا آخرین روز زندگی توست...❤️💫
چجوری درستش کردی؟ من بردم تعمیراتی خواست بازش کنه گفتم نه بازش نکن آخه شنیدم گفتن گوشی ای که باز بش ...

مال منو باز کرد و درستش کرد 

موقع فروشش هم اصلا کسی نگفت این باز شده! به راحتی فروختمش 

کدوم شهر هستی؟ 

من دو سال پيش از دبي خريدم يادمه موقع خريد همسرم يه چيزي رو چك ميكرد كه اونجا هم همشون اون مورد رو ...

نميدونم شانس من خوب اينم بيچاره هفت تومن داده گفت خيلي گفتم اصل تقلبي نيست واينا

من برادرشوهرم تعمير ايفون ميكنه ازش ميپرسم ميام همين جا بهت ميگم

اي خدا ازت راضي باشه بخدا اينقد بهم تيكه ميندازن ميگن گوشي هفت تومني هم كه صدا نداره فكر ميكنن من خراب كردم ولي به خدا از روز اول اينطور شوهرمم ميدونه بيچاره

مال منو باز کرد و درستش کرد  موقع فروشش هم اصلا کسی نگفت این باز شده! به راحتی فروختمش  ...

اهواز

وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.