2777
2789
عنوان

خانومای نی نی دار همفکری کنید

107 بازدید | 21 پست

می خوام کریری که پایه نصب روی صندلی ماشین داره بخرم. تا چند وقت قابل استفاده است برای بچه؟ بین مارکای چیکو، ولدان و گراکو کدوم بهتره؟ 

تا 1.5 سالگی قابل استفاده هستن؟ الان بچه ام 3 ماهه است. ارزش داره؟ تابستونم میخوام سفر برم

صندلی ماشین بخر که تاچند سال بتونی استفاده کنی. کریر زود کوچیک میشه سنگین هم هست 

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   

کریر نخر صندلی ماشین بخر حالا نمیدونم صندلی ماشین برا نوزاد و بچه بزرگتر فرق داره یا نه ولی یه چی بگیر تا ۵ سالگی مناسبش باشه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من گرفتم ولی روش نوشته هرگز کودک را بعد از نه ماهگی در آن نگذادید

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی من بفرستید؟ پدر مظلومم را به تازگی با تصادف از دست داده ام. 😭💔 باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح پدر من و اموات خودتون در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه. 🤲❤💚

اشتباه کردم گرفتم

به نظرم صندلی ماشین بهتره

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی من بفرستید؟ پدر مظلومم را به تازگی با تصادف از دست داده ام. 😭💔 باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح پدر من و اموات خودتون در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه. 🤲❤💚

کریر ایرانی هاهم میتونی به عنوان صندلی ماشین ببندی. ولی خارجی خواستی تو دیوار پره دست دوم بخر

منم برم ببینم‌چه جوریه اخه نیاز دارم صندلی ماشین 

فقط چه مارکی بهتره؟

صندلی ماشینم میخرم. ولی پسرم عادت به کریر داره. قبلیش شکسته. مجبورم بخرم براش. 

بچه ها بزرگتر میشن سنگین تر میشن و حملشون واقعا سخته با کریر. منکه کریر نگرفتم 

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   
صندلی ماشینم میخرم. ولی پسرم عادت به کریر داره. قبلیش شکسته. مجبورم بخرم براش. 

نهایت تا ۵ ماهگی کریر استفاده میشه به نظر من دیگه نخر