2777
2789
عنوان

خانومای نی نی دار همفکری کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 21 پست

کریر اساس دست منه واقعاااا راضی ام توش راحت میذارم تو خونه تکون تکون میدم خوابش میبره عروسک برا بالا دستش گرفتم هی با اون مشغولش میکنم بازی میکنه مهمونی ک میریم بجا استفاده از پتو بالشت صابخونه قشنگ تو کریر راحت میخوابونم و اینکه تو ماشین هم میذاریمش تو کریر پشت صندلی تخت میخابه ۴ ماهشم هست 

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کریر نخر صندلی ماشین بخر حالا نمیدونم صندلی ماشین برا نوزاد و بچه بزرگتر فرق داره یا نه ولی یه چی بگ ...

بعضی کریرا پایه دارن. نصب میشن. بچه زیر یک سالو نباید توی صندلی ماشین گذاشت اکثر مدلا

بعضی کریرا پایه دارن. نصب میشن. بچه زیر یک سالو نباید توی صندلی ماشین گذاشت اکثر مدلا

به هر حال چشم روهم بذاری یسالشه و صندلی ماشین نیازه پس همینها که میگی بخر و چیکو هم مارک خوبیه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
چه مارکی داری؟ به نظرت تا کی قابل استفاده است؟ 

راسش نمیدونم ولی دوستام گفتن تا ۱ سالم ما استفاده کردیم.مارکشcasual هستش 

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜
واقعا،؟ چه مارکیه؟ مگه تا 10 کیلویی نیست؟ 

البته یادم نیست درست، اما روش نوشته نهایتا تا ۹ کیلو یا تا ۹ ماهگی 

به هر حال یه ۹ را حتما داره😀

مارک دلیجان

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی من بفرستید؟ پدر مظلومم را به تازگی با تصادف از دست داده ام. 😭💔 باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح پدر من و اموات خودتون در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه. 🤲❤💚