2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همچین زیادم نیست کلا یکربع یا بیست دقیقه طول بکشه. اونم با وضو  بخونی .دعای خوبیه.شاید مفاتیح داشته باشه  یا همینجا تو نت سرچ کنی  آداب خوندنش  وثوابش میاره.التماس دعا.

"دستهایت را دوست می دارم"  دستهایم را در باغچه می کارم  سبز خواهد شد ،می دانم،می دانم، می دانم  سهم من اینست....فروغ فرخزاد.
کاش حاجت گرفتن

ها ؟ 

میگم واسه چ چیزی خوبه ؟ ازدواج ؟ کار ؟ خانه ؟ و .... چی ؟ 

معجزه یعنی اینکه حسین و برادرش عباس ، منِ روسیاه رو قابل بدونن و حاجتم رو بدن .خدایا شکرت 💙            خدایا از اولش سپردمش دست خودت تو دلیم رو . خودت نگهشدار. خدایا شکرت 
همچین زیادم نیست کلا یکربع یا بیست دقیقه طول بکشه. اونم با وضو  بخونی .دعای خوبیه.شاید مفاتیح د ...

اخ باید آیه یک و ی بار. دو دو بار تا میرس ب آیه چهل باید چهل بار خوند

اخ باید آیه یک و ی بار. دو دو بار تا میرس ب آیه چهل باید چهل بار خوند

واقعا ...نمیدونم😊ولی خوب درهر صورت  با اون آدابش بخونی  .شاید من کامل ادا نکردم.

"دستهایت را دوست می دارم"  دستهایم را در باغچه می کارم  سبز خواهد شد ،می دانم،می دانم، می دانم  سهم من اینست....فروغ فرخزاد.
میشه کامل بهم یاد بدی 😔

اگه دعارو بگیری یا تو اینترنت سرچ کنی دقیق نوشته باید چیکار کنی 💙

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!