2777
2789
عنوان

رشته های بدون کنکوووووووور تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 152 پست
😂حالا چرا پوکر شدی.من که میخوام حقوق بخونم اصلا رابطم با جکو جونور خوب نی خخ

یه دوست داشتم اولاش فوبیای حشره داشت ولی میگفت یه روز که یه سوسک حموم میبینه میخواد با ترسش رو به رو شه و میره از نزدیک نگاش می‌کنه ...خودش اینجوری میگفت که دیدم وای خدا چه موجود ظریفیه چه تمیز و کوچولو موچول شاخک هاشو تمیز می‌کنه ... الان عاشق حشره هاس و میخواد حشره شناسی شه ! باورت میشه ?! 😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اى بابا مثل اينكه امكان داره 😐😂🤦🏻‍♀️

ولی کنکور میدی رتبه داغون میخاد با هر رتبه ای مجاز میشی برا همین میگن بدون کنکوره ولی جدیدا بدون کنکور برا ترم بهمن گرفته

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

یه دوست داشتم اولاش فوبیای حشره داشت ولی میگفت یه روز که یه سوسک حموم میبینه میخواد با ترسش رو به رو ...

😐یا خود خدا.😂ن من نمیتونم واقعا دیگه از دستام حالم بهم میخوره😫😫

آرام جانم خدا☺
سخته خیلی سخته دیگه کم کم دارم فک میکنم مجبورم برم روسیه ای اوکراینی چیزی :(

اگ مجردی سعی کن بخونی و کنکور بدی حیفه هرجورهست ادامه بده

شوهر من قول داد بزاره درسمو ادامه بدم همین ک ازدواج کردیم نذاشت نامرد حتی بیرونم نمیزاره برم از قصد ی بچه ام انداخت تو دامنم ک قشنگ دست و پام بسته بشه

عاشق ترم بهمنم 😂 فرض کن 6 ماه صفا سیتی

اره تازه ترم بهمن میخوره تعطیلات عید زودی میگذره

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌