الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم سونوگرافی دکتر شاکری قدیمی ترین سونوگرافی غربالگری تهرانه. بجز سابقه ایشون بهترین کیفیت کار رو هم ارائه میدن. هم بخاطر دستگاههاشوم که جنرال الکتریک آمریکاس و هم بخاطر سواد خودشون. من توی این مدت همکاری هیچگونه اشتباه یا مورد مشکوکی نداشتم. تعیین جنسیتشون هم از هفته 11 به بعد انجام میدن که بسیار دقیقه. زودترین زمان تعیین جنسیتو دارن. مطمن باش جای درستی انتخاب کردی. واقعا بهترین سونوگرافی در تهران که بنده سراغ دارم ایشون هستن.
منم با نظر خانم دکتر موافقم. من هم خودم هم خواهرم هم یکی از دوستانم تمام سونوگرافی هامونو پیش ایشون آنجام دادیم. مخصوصا سونوی آنومالی که خیلی مهمه چون تمام بدن جنین از سر تا پا بررسی میشه. ایشون جنسیت پسرو هفته 12 تشخیص داد که درست بود. شمارشم 02188502324 ادرسش هم میدان آرژانتین خیابان بخارست - نبش بخارست 8
توی سایتش هم میتونی نوبت بگیری امیدوارم نی نیت به سلامتی دنیا بیاد عزیزم.
بله منم موافقم عزیزم. غربالگری و تعیین جنسیت دکتر شاکری عالیه. تعیین جنسیت توی هفته 11 با توجه به فوق کوچک بودن آلت تناسلی کاری بسیار مشکل است. کسی که آلت تناسلی رو توی هفته 11 تشخیص میده امکان نداره در سونوی سلامت و غربالگری موردی رو جا بذاره . اینم نظر منه چون نه من نه خواهرم هیچکودوم کوچکترین ایرادی نمیتونیم از کار آقای دکتر شاکری بگیریم