2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نشنیدم تاحالا.. اینکه به خاطر موبایل و مصرف زیاد کندر باشه شنیدم، ولی آهن و ویتامین نه

من اهن خوردم اول بارداری, دکترم گفت ممکنه بچه ت بیش فعال شه, خیلی ناراحتم

خواهش میکنم عزیزم, خیلی سخته؟ درموردش میدونین؟ 

بستگی ب میزان بیش فعالی و ترشح اون هورمون خاص از ناحیه مغز داره ::بعضی ها با رژیم غذایی کنترل میکنن مثل مصرف کم کاکائو و.....

بعضیها باید دارو بخورن و دوز دارو متفاوته 

اصلی ترین علامت ش عدم تمرکز و ناتوانی بچه از یه جا نشستن هست ..ولی در هرحال پزشک باید تشخیص بده ..

مادر آگاهی باشی میتونی مدیریت کنی 

بیش فعالی رو دکتر متخصص روانشناس مخصوص کودک که حاذق باشه تایید میکنه .وگرنه هر کس ناآگاه دیگه ای میتونه به بچه برچسب بیش فعالی بزنه . بری دکترناآگاه و بگی بچم شیطنت میکنه فورا دارومیده و میگه بیش فعاله

به امید آرامش داشتن همه آدمهای دنیا
بیش فعالی رو دکتر متخصص روانشناس مخصوص کودک که حاذق باشه تایید میکنه .وگرنه هر کس ناآگاه دیگه ای میت ...

اره میخوام بیشتر دلیل اینکه بچه بیش فعال میشه رو بدونم

رفتارپدرومادر

موادغذایی مثل شیرینیجات شکلات کاکائوو...

انواع اشعه هاو پارازیت 

وراثت 

گاهی رفتارغلط پدرومادرباعث میشه تو بچه اختلالاتی پیش بیاد مثلا بی توجهی، زورگفتن، دادزدن، بازی نکردن به اندازه بابچه ، نخندوندن بچه و... اینا باعث میشه توبچه علائمی مثل علائم بیش فعالی دربچه ایجادکنه 

به امید آرامش داشتن همه آدمهای دنیا
قبل از هرچیز تشکر میکنم که نگفتی پیش فعال و درست نوشتی.. شاگرد شوهرم بیش فعال بود ودارو مصرف میکرد

اتفاقا منم پست اولو خوندم خواستم همینو بنویسم 😂😂 چه عجب یکی درست نوشته

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

اره شنیدم از موادنگهدارنده هم هس تو بارداری اخه یکی از اشناها میگفت مدام درحال پفک خوردن بوده الان ب ...

وای نگو من عاشق پفکم و اصلا نمیتونم بیخیالش بشم، واقعا پفک بچه رو بیش فعال میکنه؟  😐

خدایا مراقب جوجه کوچولوی تو دلم باش. خدایا به همه طعم مادر شدن رو بچشون. امین😊