2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جانم گلم

سلام عزیزم ...ببخشید چندتا سوال داشتم ممنون میشم تجربه تونو در اختیارم بذارین🙏 من خیلی به کیک وشیرینی پزی علاقه دارم ...خواستم اگه میشه بگین شما از کجا شروع کردین و چندساله این کارو انجام میدین؟ من میخوام بخاطر علاقه و دل خودم، تو این کار مهارت کسب کنم و بنظرتون از کجا شروع کنم؟ بعد یسوال شما اینکار شغلتون هست یا نه بخاطر دل خودتون انجام میدین؟

کلا هر تجربه ای که دونستنش لازمه، ممنون میشم بهم بگین ...باید از کجا شروع کنم؟ برای شروع چه وسایلی بعنوان پایه کار حتما باید داشته باشم ؟( مثلا فر گازم مشکل داره باید بفکرش باشم )

سلام عزیزم ...ببخشید چندتا سوال داشتم ممنون میشم تجربه تونو در اختیارم بذارین🙏 من خیلی به کیک وشیری ...

سلام عزیزم . من از زمان راهنمایی و مدرسه عاشق این هنر شدن.انقدر درست کردم و خراب کردم تا یاد گرفتم . تا حالا کلاس نرفتم . کانال دارم و تو خونه سفارش کیک و شیرینی و دسر و پیش غذا میگیرم . اما شما که این همه سال زمان نداری برای یاد گیری کلاس شیرینی پزی برو . درجه 1 درجه 2 . فوندانت و تاپر . ابزار زیادی لازم داری که باید کم کم بخری و یک جای زیاد برای گزاشتن هزاران قالب و مولد و ابزار و مواد.  از همه مهم تر یه فر و همزن حرفه ای

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
سلام عزیزم . من از زمان راهنمایی و مدرسه عاشق این هنر شدن.انقدر درست کردم و خراب کردم تا یاد گرفتم . ...

مررسی عزیزم که باحوصله وقت گذاشتی و توضیح دادی ...انشالله که موفق باشی...دوست داشتی آیدی کانالت رو هم بگو ...ممنونم ازت

مررسی عزیزم که باحوصله وقت گذاشتی و توضیح دادی ...انشالله که موفق باشی...دوست داشتی آیدی کانالت رو ه ...

قربونت عزیزم .

@cakekhanegivanila 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️