2777
2789

قدش خوبه دخترمن ۱۹ماهشه ۸۰تاست...وزنشم‌ده ونیم

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشیداین شربتی که گفتین چی هست؟

شربت سانستول بدون آهنشو میدم ۹تا ویتامین رو داره واسه اشتها هم خوبه آهن دارشم هست ولی مزه اش بد میشه پسرم نمیخوره قطره آهن آیروفیکس میدم بهش که بخوره

شربت سانستول بدون آهنشو میدم ۹تا ویتامین رو داره واسه اشتها هم خوبه آهن دارشم هست ولی مزه اش بد میشه ...

ببخشیداین شربتو به جای مولتی ویتامین بهش میدید؟دکترداده این شربتو،هرروزچقدرمیدیدازش؟

ببخشیداسوالام یکم زیادشدمنم واسه بچه م میپرسم

واقعا برای وزن هم اثر داره؟ تو چیا باید بدیم بهش؟؟

من خودم از ۴ماهگی به بچه هام میدادم خیلی ضعیف بودن الان خیلی خوبن تو همه غذاهاش میتونی بریزی و با شیر هم میشه داد هم وزن میگیرن هم استخوان بندیشون محکم میشه آهنم داره

ببخشیداین شربتو به جای مولتی ویتامین بهش میدید؟دکترداده این شربتو،هرروزچقدرمیدیدازش؟ ببخشیداسوالام ...

نه دکتر نداد دکتر هر وقت میرم زینک میده فقط.قطره مولتی هم پسرم نمیخوره اینو یک ماهه دارم میدم بهش خوبه روزی یک قاشق با قاشق خودش که ۱۰ میل هست میدم