2777
2789

سلام دوستان عزیز

پیشاپیش ماه رمضان بر شما مبارک

مانند هرسال برنامه ی ختم قرآن داریم برای کسانیکه به هردلیل امکان قرائت کل قرآن را در اینماه ندارند.

باشرکت دربرنامه ی گروهی انشاالله در ثواب ختم کامل قرآن شریک باشید.

روش قرائت این هستش که هرکسی بنابه توان خودش اعلام میکنه چند جزء میتونه قرائت کنه و من برحسب شماره های باقیمانده خدمتش عرض میکنم کدوم جزئ ها را باید قرائت کنه و طی ماه مبارک هر زمان توانست جزء های مربوطه اش را میخوانه.

این برنامه ی گروهی بقدیم به رسول اکرم ص است.

تو بندگی چو گدایان به شرط مزد مکن...که دوست خود روش بنده پروری داند

من با خانواده و دوستانم چند دوری تا الان ختم را پر کردیم.از دور 4 چندین جزء مونده که خدمتتون عرض میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین دوست عزیزم مثلا شما درماه رمضان فرصت داری فقط یک جزء قرآن بخونی.اینجا اعلام میکنی یک جزء و من شماره جزوی که باید قرائت کنی راخدمتت میگم.بقیه شماره های جزء را دیگر دوستان میخونن و باهم یک ختم قرآن گروهی داریم.هرموقع فرصت داشتی جزء قرآنت را در ماه مبارک رمضان میخونی

ختم دوره ايتون روزانه س؟

نه عزیز شما فرصت داری بخش مربوطه به خودت را هر زمانی خواستی در ماه مبارک بخونی.همش را توی یکروز یا طی کل ماه.هرجور شرایطتت هست.فقط باید تا آخر ماه مبارک تمام بشه که ختم دوستان خراب نشه

برناممون خیلی راحته چون هرکسی برحسب شرایط خودش هرتعداد جزئی بخواد انتخاب میکنه و توی ماه مبارک هر زمانی بخواد قرائت میکنه

دوستانی که مایل هستند فعلا از بین جزهای 15تا 24 هر تعدادی میخوان برای خودشون انتخاب کنند.فقط لطفا دقت کنید قبلش کسی انتخاب نکرده باشه.میشه هرکسی میاد این لیست را کپی کنه اسم خودشو اضافه کنه که قاطی نشه

دور چهارم ختم قرآن:

جزهای 1تا 14 پر شده است

15-

16-

17-

18-

19-

20-

21-

22-

23-

24-

جز های 25 تا 30 پر شده است

من جز ۳۰ رو بخونم . 

سلام عزیزم.

ختم قرآن ما به دور۶ رسید.شما را یادم بود و جز۳۰ را براتون نگه داشتم.اگه همچنان علاقه به قرائت داری خبرم کن.درغیراینصورت باید بدمش به دیگری که ختم گروه خراب نشه.امیدوارم پیامم را زود ببینی

سلام عزیزم. ختم قرآن ما به دور۶ رسید.شما را یادم بود و جز۳۰ را براتون نگه داشتم.اگه همچنان علاقه به ...

سلام .ممنون که یادم بودی .حتما حتما میخونم .انشالله حاجت روا بشی عزیزم

برای مادر شدنم صلوات بفرستید.دعا کنید مادر بشم