2777
2789

من خیلی سال ازدواج کردم گذشته خواستگاری داشتم که بخاطر مخالفت خانواده من نشد که بشه بخاطر مسافت زیاد تقریبا۲۲ساعت فاصله.. هیچ خبری ازش نزاشتم هیچی امشب اتفاقی پیچ ایشون برای من بالا اومد و باز بود چهره شو اصلا نشناختم از اسمش شناختم. چقد بزرگ شده بود و چهره اش پخته تر شده بود از همه مهمتر خانم زیبا و محجبه اش بود که کنارهم میدرخشیدن از پست هاشون معلوم بود که همو خیلی دوست دارن. از همه جالبتر برام این بودکه پسری که مخالف حجاب بود و برعکس موافق ازادی بود و عشق مهاجرت اینا بود چی شد که انقد عوض شد خلاصه خیلی براش خوشحال شدم. از رشدی که داشته 

خوشبخت باشن

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخشی از زندگی همسر هست تاثیراتش رو دست کم نگیرین 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

آزادی معنیش یعنی همین که به عقاید طرف مقابل احترام بزاری نه مجبورش کنی حجاب داشته باشه و نه مجبورش ک ...

بله درسته . مسلما همسرشونم به ایشون و دیدگاه ایشون احترام گذاشتن 

آزادی معنیش یعنی همین که به عقاید طرف مقابل احترام بزاری نه مجبورش کنی حجاب داشته باشه و نه مجبورش ک ...

برادر منم اصلا مذهبی نبود،عاشق دختری مذهبی البته واقعی نه ازین اداها شد،خواستگاری وقبول کردن،برادرم تو اون دو سال زندگی خیلی از مواضعش تغییر کرد،اعتقادات شیوه زندگی وووو

ولی حیف که زود آسمونی شد،وزندگی قشنگشون پایان پیدا کرد،ولی حداقل خیالمون بابت یادکارش که بعداز خودش به دنیا اومد،راحته،که میش مادر خوبی داره بزرگ میشه