2777
2789

بچه ها بیایین هم از خوبی های زندگی و شوهرتون و اطرافیانتون بگین هم از بدی هاشون....

تجربه هایی که کردین و کارایی که کردین و زندگیتون بهتر شده بگین تا همه مون استفاده کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم اوایل همه تو زندگیم دخالت میکردن واسه خوبیه زندگیم اما الان چند ساله اگه بد شوهرمو بگن سریع جبهه میگیرم و طرف شوهرمو

اینجوری خیلی بهتره

دیگه کسی به خودش جرئت دخالت و اظهار نظر نمیده

زندگی پستی بلندی زیااااد داره

کاهی رابطه با شوهرم میشه به اندازه یک تار مو و میخاد پاره بشه

و گاهی هم از هزار طناب کلفت تره و عاشقانه همو دوست داریم

و هر دو تجربه کردیم که وقتی به مو رسید خودمونو کنترل کنیم و سریع به حالت اول برگردیم 

خدا کسی رو که دوست داره بیشتر امتحانش میکنه

زندگیه خوبی دارم از لحاظ ارامش و راحتی و امکانات و مورد توجه بودنم واینکه ی دونه دخترمو خونوادم خیلی توجه میکنن شوهرمم بهم اهمیت میده با بداخلاقیام کنار میادو همیشه با حرفاش ارومم میکنه 

امااا بدیه زندگیم ... اخلاقم افتضاح بده ... اصلا نمیتونم با کسی ارتباط برقرار کنم کم حرفم تو جمع خجالتی نیستما کلا دلم نمیخاد با کسی دوس شم غیر از کسایی ک خودم انتخاب میکنمو خیلی کمن و یکی دیگ فامیلای مامانم... مثلا خالم ..وااااقعا خیلی بد و بی فرهنگن ارامشمونو بهم میزنن هر دفه 

When  you  recieve at my LEVEL evaluat me before that  you  only take a sit and encourage me 👽
زندگی پستی بلندی زیااااد داره کاهی رابطه با شوهرم میشه به اندازه یک تار مو و میخاد پاره بشه و گاهی ...

ایولا 

حالا بگو تو عصبانیت چیکارا کردی و چه جوری کوتاه اومدی که خوب شده؟؟

من خودم اوایل همه تو زندگیم دخالت میکردن واسه خوبیه زندگیم اما الان چند ساله اگه بد شوهرمو بگن سریع ...

افرین . هیچوقت بد شوهرتونو حتی پیش مادرتونم نگید چون عزت خودتون از بین میره ☺

خوبیش رابطم با شوهرم و خانوادش خوبه بدیش بچه ندارم تنهام😭😭

الهیییییی

حتما تا الان صلاحت نبوده

ایشالا به زودی دامنت سبز میشه