2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من پدر نداره همش با خودم میگفتم نکنه چون پدر نداره و نکنه زشت هم باشه واقعا و چون هم سن و هم با ...

ببین اینو که میگم گوش کن

بچه ها میفهمن نزار اعتماد به نفس بچتو بگیرن

مثلا تو خونه که مشغول کار هستی دخترت اومد طرفت با تعجب و هیجان بگو وای عزیزم تو چقدر خوشگلی و تک تک از زیبایی هاش تعریف کن بعد بگو از فلانی قدت بلندتره لبات قشنگ تره چشمات جذاب تره

خلاصه نزار خودشو از کسی کمتر بدونه

من رشته ی اتصال به تو را پاره میکنم💗💖  این بار گره میزنم نزدیکتر شوی💏👪
هیچکدوم،فعلا نمیگم ،این دوتا دختر خاله ان،پدر یکیشون مدام پز میده دخترمن خوشکلتره و در اینده خولستگا ...

حقیقتش هیچ کدوم مالی نیستن

و چقذر پدر یکشون ندید بدید هست دختر خوشکل ندیده

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی
دختر من بزرگتر دیده میشه،چشم رنگیه دختر خواهرمه،چشم حتما

عزیزم خودتم معلومه بی زبون هستی تمرین کن جواب بدی اگر بلد نیستی تاپیک بزن بچه ها یادت میدن

تو این دوره زمونه آدم جواب نده میخورنش

ببین اینو که میگم گوش کن بچه ها میفهمن نزار اعتماد به نفس بچتو بگیرن مثلا تو خونه که مشغول کار ...

سعی میکنم ازین به بعد همش ازش تعریف کنم اما اسم دختر خالشو نمیارم حس رقابت بهش دست بده اما همیشه بهش میگم تو خوشکلترین دختر دنیایی

سعی میکنم ازین به بعد همش ازش تعریف کنم اما اسم دختر خالشو نمیارم حس رقابت بهش دست بده اما همیشه بهش ...

اون توی ذهن خودش داره مقایسه میکنه مطمئن باش

ذهنشو پاک کن از این موضوع

نظر لطفته عزیزم خندم گرفت    

ببین  توی این سن بچه ها خشکی و زشتیشون معلوم نیست بعد نوجوانی معلون میشه کی زشته کی خوشکل

بعد از تجربم بگم که بهتره که دخترت زشت باشه چون از قدیم میگن زشت ها بختشون بلنده و واقعا راست گفتن

دختر خواهرم چشمش سبزه و سفید همیشه سرتزاز همه دخترا ی فامیل بود بود الان که ازدواج کرده بختش از همه بدتره زشت ها چه شوهرهای خوبی گیرشون اومده که بیا و ببین

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی