2777
2789
بگو معلومه از دخترت فراری هستی که از حالا به فکر اینی چندتا خواستگار براش میاد ردش کنی من که دخترم ...

یعنی دارم بال در میارم با این حرفای قشنگی که یادم میدین،باورت نمیشه چقد حرفای بابایه رو من تاثیر گذاشنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من پدر نداره همش با خودم میگفتم نکنه چون پدر نداره و نکنه زشت هم باشه واقعا و چون هم سن و هم بازی هستن نکنه دختر اون واقعا خواستگاراش صف بکشن و دختر من همینجوری از همه نظر کمبود داشته باشه

بله چشماش رنگیه

من فکر کردم بزرگه دخترته 

تو فامیلم یه دختر داشتیم دقیقا همین شکل ، ما همه بور و سفید اون فرق داشت مشکی و سبزه

بعد عموی دختره خیلیم پیر بود همیشه میگفت بزارین این بزرگ شه از همه مشتریش بیشتره ( منظورش خواستگار بودااا) 

خلاصه‌همه بزرگ شدیم ، اون از همه جلو‌‌ زد ، جذاب شد خیلیییی

بعدم شوهر کرد رفت کانادا 

دختر من پدر نداره همش با خودم میگفتم نکنه چون پدر نداره و نکنه زشت هم باشه واقعا و چون هم سن و هم با ...

دخترت کدومه اخه 

اگه کوچیکست که ناز و خوشگله و چشم رنگیه ، شیرینه 

اگه بزرگس که توی نوجوونی خودشو نشون میده و جذاب میشه 

اخه کاملا متفاوت هستن 

عزیزم به دخترت از الان اعتماد به نفس دنیا رو بده ، کافیه خودش باور کنه زیباترینه 

مطمعن باش دیگران هم زیباترین میبیننش

یعنی دارم بال در میارم با این حرفای قشنگی که یادم میدین،باورت نمیشه چقد حرفای بابایه رو من تاثیر گذا ...

باید دفع اولی که میگفت دهنشو میبستی

نزار اعتماد به نفس دخترتو بگیرن

تو هم بگو دختر من خوش قدوبالاست اتفاقا بزرگ شد میخوام تو خونه قایمش کنم خواستگار نداشته باشه

همه حرفاتم با خنده بگو تاثیر بیشتره

من رشته ی اتصال به تو را پاره میکنم💗💖  این بار گره میزنم نزدیکتر شوی💏👪
دوتا دخترا فقط یه ماه فاصله سنی دارن،دختری که کنار پسره نشسته دختر منه 

ماشاا... چه درشته پس معلوم شد باباهه از کجا سوخته

انگاربچشون خیلی ضعیفتره قدشمکوتاهه این برای پدر مادر مثل مرگه که بچش ریز باشه

آخه خودمون توفامیل داریم