2777
2789
عنوان

خبری از نشونه های زایمان نیست😢😢

336 بازدید | 41 پست

سلام خانما

من آخر ۳۹ هفته هستم...دکترم میگه دهانه رحمت بسته اس

هیچ‌ نشونه ای از زایمان ندارم...حتی یه انقباض

هر روز پیاده روی دارم...شربت گلاب و زعفرون و خاکشیر میخورم...تخم شوید میجوشونم میخورم  و کپسول روغن کرچکم فایده نداره...میترسم‌از سزارین...توروخدا یه پیشنهاد بدید..نزدیکی هم دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس وقتش بشه میاد خاهر من 41هفته زایمان کرد 

دوست داشتی خاطره ی زایمان منو بخون

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2442812/خاطره-ی-بارداری-ناخاسته-و-زایمان-طبیعی-من?postId=86970210

هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️
تروخدا من برا تو دعا میکنم تو هم برا من دعا کن بارداری دو قلو دارم رحمم یک سانت و نیم باز شده میترسم ...

وای عزیزم

ان شاءالله به خیر بگذره

هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️

نگران نباش گلی من 39هفته و 3روز زایمان کردم...

ناامید نشو و همین روال ادامه بده...

تو یه لیوان شیر شیرین یکم روغن کرچک بخور وبعدش یک ونیم ساعت پیاده روی کن...

ان شاءالله زودی زایمان کنی...

و خدایی که به شدت کافیست🥰
تروخدا من برا تو دعا میکنم تو هم برا من دعا کن بارداری دو قلو دارم رحمم یک سانت و نیم باز شده میترسم ...

خیر باشه ان شاءالله...

نگران نباش گلی...

فوقش شاید بخیه بزنه برات دهانه رحم رو شاید...

و خدایی که به شدت کافیست🥰

عزیزم سزارین اصلا ترس نداره من دو بار سزارین شدم ....لحظا زایمان ب جای اینکه درد بکشی تو خواب و ریلکسی بعدشم انقد مسکن و اینا بهت میدن که سه روزه سر پا میشی 

حاضرم در عوض دست کشیدن ز بهشت بوی پیراهن یوسف بدهد دستانم😍😍😍😍😍

منم هیچ آثاری از شروع درد زایمان ندارم البته هر از گاهی یه دردای خفیف زیر دلم دارم، و من چیزخاصی که به زایمان کمک کنه نمیخورم چون واقعا نمیدونم چه چیزایی باید بخورم ، پیاده روی هم ندارم ، من طبیعی میخوام

میترسم با این اوصاف سز بشم. 

سرم همیشه بالاست، چون بالای سرم خداست  

منم هیچ آثاری از شروع درد زایمان ندارم البته هر از گاهی یه دردای خفیف زیر دلم دارم، و من چیزخاصی که ...

فوقش بهت امپوله فشار میزنن درد زایمانت شروع میشه 

حاضرم در عوض دست کشیدن ز بهشت بوی پیراهن یوسف بدهد دستانم😍😍😍😍😍

اخی عزیزم‌....ایشالا با استراحت و سرکلاژ مشکل برطرف میشه نگرانی بدترش میکنه