2777
2789
عنوان

چیکار کنم با این پسر؟روش حساب کنم؟

236 بازدید | 32 پست

سلام...فکر کنم همه بدونن من ی نامزدی بهم خورده داشتم...من 18سالمه خونمون کرمانشاهه چن شبه عادت کردم به ی گپ شبا قبل خواب ی سر میزنمو لفت میدم چن شب پیش که رفتم با یه پسری اشنا شدم وقتیم لفت دادم اون بلافاصله اومده بود پیوی من تا صب متوجه نشدم صب که رفتم چک کردم دیدم ی اسکرین داده که تو جواب شبخوشم چی گفته خو؟

میشه واسه موفقیتم تو کنکور ی صلوات بفرستی؟ایشالا جلو مامان و بابام روسیاه نشم ارزوشون رو براورده کنم🌸❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اون روز باهم دیگه حرف زدیم و عکس منم دیده وقتیم اومد پیویم بهم گفت من دختر کورد دوس دارم 22سالشه و مغازه داره...راستش من از مشهدم خاستگار داشتم قبلا میشه بگین چیکار کنم؟

میشه واسه موفقیتم تو کنکور ی صلوات بفرستی؟ایشالا جلو مامان و بابام روسیاه نشم ارزوشون رو براورده کنم🌸❤

درضمن اینکه این اقا پسر خیلی به دلم نشسته ی جورایی نمیکه اگه من اوکی بدم میخاد چن وقتی رو باهم باشیم اما راستیش میترسم

والا در شرایط فعلی ایران به پسز که سهله معذرت میخوام رو خدا هم نمیشه حساب کرد بابا مملکت رو هواست پسری که عقل داشته باشه مطمینا کاری نمیکنه پسریم که عقل نداشته باشه خو تکلیفش مشخصه

ادم ب کسی ک جلو چشمش هست هم نمیتونه براحتی اعتماد کنه روش حساب کنه چ برسه مجازی

بخدا همین حرفو بهش گفتم گفت من عملی ثابت میکنم حرف چی هس

والا در شرایط فعلی ایران به پسز که سهله معذرت میخوام رو خدا هم نمیشه حساب کرد بابا مملکت رو هواست پس ...

😂😂😂مرسی اقا 

ازاول که معلوم نمیکنه که قصدشون ازدواج باشه یاسرکاری.یه مدتی روبراهم تعییین کنیدکه اگه خوشتون اومدپاپیش بذاره ولی تواین پیامک هاوزنگ زدن هاسعی کن وابسته نشی

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم
ازاول که معلوم نمیکنه که قصدشون ازدواج باشه یاسرکاری.یه مدتی روبراهم تعییین کنیدکه اگه خوشتون اومدپا ...

خب راهمون دوره اون میگه فاصله مهم نیست