2777
2789
عنوان

خاهشا جواب بدين.كيست و رازيانه

83 بازدید | 8 پست

دوستان من يك كيست دارم .امروز دكتر گقت.يعني برا عوارض داروهاي بزرگ كردن تخمكاس .آخه تو اقدامم .دكتر قرص LD داده.نميخام بخورم .آخه هرماه تو اقدامم يه ماه درميون به خاطر قرصا كيست درميارم .دارم زمانو از دست ميدم .رازيانه بخورم كيست از بين ميره

دوسته گلم رازیانه هورمون زنانه داره و ممکنه سطحه هورمونو تو‌بدنتون جابجا کنه و مشکله جدید بسازه، کمرتو با روغن سیاهدونه چرب کن و با کمربند شتری ببند و گرمی بخور

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای اینکه کیست نگیری باید آمپول بزنی ک تخمکت آزاد شه. منم داشتم و رازیانه خوردم. اون ماهی ک رازیانه خوردم باردار شدم ولی رازیانه پرولاکتینو بالا میبره ک مال منم بالا رفته بود و خبر نداشنم و سقط شد

از من میشنوی رازیانه نخور. میگن سیاه دونه و عسل هم کیی رو از بین میبره 

اللهم عجل لویک الفرج

سیاه دونه بخور عزیزم

صبح به صبح ناشتا 1 قاشق غذاخوری پر بریز توی دهنت و با اب قورتش بده

بعد از یه ربع صبحانه بخور

تا 45 روز پشت سر هم دقیقا تاکید میکنم پشت سر هم هر روز اینکارو بکن انشالاه از بین میره کیستت

آخه من هيچوقت كيست نداشتم.اينم گقتم عوارض داروهاس.هميشه هم با دارو زودي از بين ميرن.زلي اينبار نميخا ...

نمیدونم چند وقته درگیر این کیستا و اقدام هستی 

ولی اگه حس میکنی با این دکتر جواب نمیگیری دکترتو عوض کن