2777
2789
عنوان

حالم از هر چی جنتلمنه بهم میخوره

1717 بازدید | 129 پست

همسایه مون واسه دخترش تولد گرفته از ساعت چهار تا همین الان که دارم تایپ میکنم مدام جنتلمن ساسی رو پلی میکنن و از خوشحالی آهنگ هر بار جیغ میزنن از صدای آهنگ شیشه ها و زیر پامون میلرزه اصلا آلرژی گرفتم به این آهنگ جنتلمن ساسی نمیدونم چیکار کنم دیگه صداشون رو مخم نباشه

چقد ادماي خَزي هستن😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

وای امان از دست همسایه مردم آزار. 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقد ادماي خَزي هستن😅

دیگه شجریان یا لئونارد کوهن که نمیتونن بزارن  سطح تولد بره بالا

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)